Valószínűleg középiskolában terjesztettünk utoljára ilyen tippeket, de úgy látszik, továbbra is léteznek. Most egy olyannal futottam össze a neten, amit annak idején én is hallottam, de valamiért soha eszembe nem jutna kipróbálni. Márpedig ezek szerint ez az érzékiség csúcsa, amitől minden férfi garantáltan elveszti az eszét. Az éretlenség, vagy esetleg a nosztalgia jegyében nézzük, mitől döglik a légy.

Ön is kipróbálná ezt a trükköt?

Tehát a trükk annyi, hogy a pár két tagja csókolózni kezd, de nyelv nélkül, csak úgy, hogy az ajkak, mozdulatlanul, nyitott szájjal összeérjenek. Az élvezetet mindössze az kell, hogy okozza, hogy a két szerelmes egyszerre lélegzik, de éppen ellentétesen. Azaz amikor az egyik kilélegzik, akkor a másik be, és fordítva, ameddig csak bírják. Ennek a praktikának az élvezeti értékét valószínűleg az kéne, hogy adja, hogy a közös lélegzet oxigéntartalma egyre csökken.

Kíváncsiak lennénk, hogy olvasóink között van-e olyan, aki már kipróbálta ezt a trükköt. Vagy esetleg van valami egyéb tippjük, amivel fel lehet turbózni egy átlagos csókolózást? Szájpadlás csikizése nyelvvel? Közös nyalóka? Valami egzotikus ital előtte, aminek az íze ott marad a szájban a csókolózásig? Mit ajánlanak? Várjuk a hozzászólásokat.