Egy tíz pontból álló lista kering az interneten arról, hogy a férfiak leggyakrabban milyen hibákat vétenek az ágyban. A kerülendő ballépések felsorolása, úgy tűnik, innen indult útjára, és most mi is olvasóink elé tárjuk. Ön mit tenne hozzá, illetve mi az, amivel nem ért egyet?

1. Rögtön a lényegre - Mire végre szexre kerül a sor, sok férfi már nem bír magával, és legszívesebben ajtóstul rontana a házba. Mi sem kellemetlenebb a nők számára, akiknek több okból is roppant fontos az előjáték. A megfelelő bemelegítést kihagyni a sportban is durva hiba, hát még a szexben!

2. Nyelv a torokban - Azonban ez az előjáték nem merüljön ki abban, hogy a férfi smárolás címén megpróbálja minél mélyebbre ledugni a nyelvét partnernője torkán. A csókolózás egy olyan művészet, amit el kell sajátítani és sokat kell gyakorolni, illetve amit bizonyos trükkökkel lehet izgalmassá tenni. A nyelvledugás nem tartozik ezen trükkök közé.

3. Erős kéz - A lista azt is felrója a férfiaknak, hogy közülük sokan túl durván nyúlnak a hölgyhöz simogatás helyett. A klitorisz ugyanis roppant érzékeny, és ha egy lágy érintésből durva dörzsölés lesz, akkor - a nőnek legalábbis - nincs semmi élvezet az egészben.

4. Vámpírkodás - Ez alá a pont alá elsősorban a nyakkiszívás tartozik, ami persze már kamaszkorban is ciki, bár akkor párszor szinte mindenkinél becsúszik. De ezen lista összeállítója szerint a nyak és a fül környékén mindenféle harapdosás tilos. Igaz, Mariska Hargitay szerint meg a nőknek a nyaka a legérzékibb pontja. Tegyenek igazságot önök!

5. Fürggyéle! - Mint tudjuk, van olyan férfi, aki a mosdatlan nőkre indul be, de a fordított felállás gyakorlatilag kizárt. Az urak tisztálkodjanak csak mindenhol, de különös gondot fordítva persze az intim testtájékokra. Egyébként még csak ne is álmodjanak szexről.

6. Félúton abbahagyni - Amikor a nő közel kerül az orgazmushoz, gyakran hátradől és elengedi magát, és ebből sok férfi azt a következtetést vonja le, hogy rá itt már nincs szükség. Nem ez a helyzet. Nincs annál idegesítőbb, amikor a férfi éppen a célegyenesben hagyja abba. Persze ez a probléma könnyen kiküszöbölhető: elég a nőnek figyelmeztetni partnerét, hogy még ne hagyja abba.

7. Zokni - Továbbra is erősen tartja magát az a nézet, hogy nincs a zokninál kevésbé szexi ruhadarab. Ha egy férfi vetkőzni kezd, az első dolog, amit levesz, legyen  mindig a zoknija. Zokniban szexelni: nemmenő.

8. Hülye kérdés - "Neked is jó volt?" - ezt a kérdést egy férfinak sosem szabad feltennie. Nyilván sokan úgy érzik, a törődés jelét adják azzel, hogy így kimutatják, fontos nekik, hogy partnerük is annyira élvezte-e a szexet mint ők. A baj csak az, hogy egy ilyen kérdéssel egyben azt is kinyilvánítják, hogy szex közben fogalmuk sem volt, mi zajlott le a nőben. Jobban veszi ki magát, ha úgy csinálnak, mintha tudnák.

9. Mélytorok - Egy nő sem veszi jó néven, ha partnere az orális szexnél a mélytorkozást forszírozza, de a lista szerint van olyan férfi, aki tényleg az életben is elköveti ezt a hibát. A szexbe nyilván nem fér bele az öklendezés, így aztán jobb meghagyni a pornószínősznőknek, ami a pornószínésznőké.

10. Bealvás - És a végére még egy klasszikus. A nő még alig tért magához a szex után, a férfi máris jóízűen húzza a lóbőrt. Az ejakulációval ne legyen vége a szexnek, tessék odabújni, összeölelkezni, együtt maradni utána is még egy időre.