Ön hány férfival/nővel randevúzott, mielőtt megtalálta az igazit?

A UK Dating nevű, értelemszerűen brit társkereső kutatási adatokat tett közzé még április végén abban a témában, hogy hányszor kell randizni ahhoz, hogy megtaláljuk az igazit. Valamiért a dologról csak a nőket kérdezték meg (mi alább a férfiak tapasztalataira is kíváncsiak vagyunk!), és az ő válaszaikból az jött ki, hogy egy hölgy átlagosan 24 különböző férfival randizik, mire a huszonötödikben megtalálja az igazit.

A legszerencsétlenebb 1 százaléknak több, mint 60 randirémálmon kellett túlesnie, mire végre talált valakit, akivel úgy döntött, képes lesz leélni az életét, míg további 7 százalék 41-60 találkát abszolvált sikertelenül. A hölgyek az esetek negyedében egy randiból is el tudják dönteni, hogy az illető férfi bejön-e nekik, nők 35 százaléka azonban szokott egy második esélyt is adni, míg 16 százalék egy harmadik sanszot is szokott adni a férfiaknak, és ha ezután sem működik a dolog, csak akkor dobják az illetőt.

Többször volt már szó itt a Randiblogban arról, hogy az őszinteség vagy az udvariasság-e a fontosabb, ha egy rosszul sikerült randiról van szó. Talán nem meglepő, hogy a brit hölgyek kétharmadánál az illem győzedelmeskedik, és ők akkor sem hagynak faképnél egy férfit, ha már egyértelmű, hogy a találkának nem lesz folytatása. Egyharmad azonban nem nyújtja meg feleslegesen a kínlódást: amint eldöntötte, hogy az illető férfi nem a nagy Ő, rögtön feláll és elmegy.