Újabb listával szolgálunk kedves olvasóinknak, ezúttal azokat a hazugságokat szedjük pontokba, melyek a leggyakrabban hagyják el a nők száját egy kapcsolatban.

1. „X férfivel feküdtem le eddig.” Ebben az esetben az X ugye a darabszámot jelöli, és akármennyire is hisznek a szeretett nőnek, nagy valószínűséggel kisebb számot mond a valódinál. Ennek több oka is lehet, talán csupán szégyelli, vagy csak nem akarja, hogy kiderüljön, hogy több partnere volt, mint a jelenlegi párjának.

2. „Ez elképesztően jó volt.” A legtöbb nő nem meri megmondani, ha esetleg nem volt annyira jó az együttlét, mivel rossz híreket közölni nem szeretnek, főleg, ha szexről van szó.

3. „Sosem csalnálak meg.” Sohase mondd, hogy soha.

4. „X kg vagyok.” A testsúly az mindig is kényes kérdés a nők életében, lefelé kerekítenek, ha túl soknak gondolják, felfelé ha túl kevésnék. Nyilván ez utóbbi a ritkább eset.

5. „Persze, hívhatsz bátran!” Így ugyanis nem kell szemtől szembe megmondani, hogy az illető férfi nem az esete. Jobb esetben felveszik a telefont, és elmondják, rosszabb esetben sosem beszélnek ismét.

6. „Egy perc és kész vagyok.” Nem véletlenül született annyi vicc a nejükre várakozó férfiakról.

7. „Nem tudom.” Egy nő mindig tudja, csupán néha tesz annyi engedményt, hogy nem dörgöli a férfi orra alá az igazát.

8. „Ez mennyeien finom volt!” Ha egy férfi vacsorát főz, nem számít hogyan sikerül, még a szenes ételt is halálba dicséri a szerencsés hölgy.

9. „Jól vagyok.” Ez a leggyakoribb, nyilván a férfiakban ez a mondat automatikusan beindít egy vészcsengőt. Persze az más kérdés, ezután mit tesznek, elmenekülnek, vagy érdeklődnek a probléma iránt.

10. „Akciós volt.” A vásárlás a nők gyengéje, ezért bármire képesek.

Ön szerint találó a lista? Vagy valami kimaradt? Esetleg valamelyik ponttal nem ért egyet? Írja meg kommentjében a véleményét!