Miután megírtuk, melyek azok a hazugságok, amik a nők száját leggyakrabban hagyják el egy kapcsolatban, most bemutatjuk azokat a valótlan kijelentéseket, melyeket a férfiak tesznek.

1. „Nincs barátnőm/feleségem.” Ez a kijelentés gyakran hangozhat el ismerkedési szakaszban, a legszebb nyilván az a pillanat, amikor észrevesszük, hogy a karikagyűrűje ott maradt az ujján.

2. „Nem vagyok részeg.” Ezt kijelenteni néhányan még akkor is hajlandóak, ha a lakás másik végében is érezni az alkohol szagát.

3. „Most éppen nem szeretnék komoly kapcsolatot.” Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy azzal a hölggyel nem kezdene, akinek ezt a szemébe mondja.

4. „Nem akarok róla beszélni.” Míg a nők azt szajkózzák: nincs semmi bajom, a férfiak ezt a mondatot használják, ha bajuk van, és rá akarnak vezetni.

5. „Nem csak a szex miatt érdekelsz.” Az ilyen mondatok tényleg csak akkor hangzanak el, amikor erről van szó, hiszen egyébként fel sem merülne ez az opció.

6. „Mindig használok óvszert.” Ahogy a Mikulás is létezik.

7. „Otthagyom a feleségem/barátnőm érted.” Azoknak a nőknek, akik tudják, milyen foglalt férfi szeretőjének lenni, nem kell magyaráznunk. Hiszen ők pontosan tudják, ez az egyik leggyakrabban elhangzó ígéret.

8. „Majd hívlak!” Vagy nem.

9. „Nem hiszem, hogy különösebben csinos az a lány.” Igazából mindenkit udja, hogy az ilyen jellegű mondatok sosem igazak, de ez az egy hazugság tulajdonképpen mindenkinek jól esik.

10. „Sosem nézek pornót.” Hát persze, a nők pedig természetesen szépek, a sminknek ehhez semmi köze.

Ön szerint találó a lista? Vagy valami kimaradt? Esetleg valamelyik ponttal nem ért egyet? Írja meg kommentjében a véleményét!