Van már ugyan külön website is, ahol megcsalt szerelmesek kiteregethetik a szennyest a többiek okulására, de egy New York-i hölgynek ez nem volt elég. Brooklyn lakosai meglepve figyelték nemrégiben, hogy környéket a képen látható, otthon készült plakátok lepik el. A figyelmeztető hirdetés valószínűleg itt került fel először a netre és így indult világkörüli útjára.

A plakát szövegét a megsértett hölgy volt barátja nevében első szám első személyben fogalmazta meg. Ebből kiderül, hogy az illetőnek se állása, se lakása, se pénze nem volt, legújabb szerelme mégis befogadta magához, ahova az úriember egy korábbi kapcsolatból született kislányát is magával vitte. Itt mindketten teljesen ingyen részesültek kosztban-kvártélyban, a szerelem lila ködében a hölgy még pénzt is adott új szerelmének. Tekintettel arra azonban, hogy a 44 éves férfinak nem volt munkahelye, valamivel csak el kellett ütnie az időt, amíg eltartója dolgozott.

A szabadidős tevékenység a beszámoló szerint egyrészt templombajárásból, másrészt persze abból állt, hogy a férfi más nőket vitt fel állítólagos szerelme lakására. A plakát vörössel szedett és aláhúzott sorai a következőképpen fogalmaznak: "Őrületesen durva, szenvedélyes szexet nyomtam mindegyikkel az egész lakásban MINDENHOL. Ja és persze mindezt koton nélkül. DURVA, mi?" A plakát mindennek megfelelően figyelmezteti a környék hölgyeit, nehogy ők is bedőljenek. A hirdetés utolsó sora végül "disznó"-nak nevezi a gátlástalan kalandort. Ön hogy venne elégtételt?