Rengeteg tanácsot szokás adni szingliknek és kapcsolatot kezdőknek arra nézve, hogy mikor hogyan kell viselkedni ahhoz, hogy megszerezzük és megtartsuk álmaink nőjét/férfiját. A Pixar stúdió idén nyáron jelentkezik a harmadik Toy Story filmmel, és ennek promóciójaként rövid, vicces klipeket töltöttek fel a youtube-ra, amelyekben Ken ad tanácsot a férfiaknak, hogyan szerezzék meg álmaik nőjét, azaz természetesen Barbie-t.

Persze a klipek attól viccesek, hogy a bornírt tanácsokat követve még Kennek sem sikerül felcsípnie Barbie-t. Pedig a metroszexualitás fröccsöntött mintaképe olyan tanácsokat ad, mint pl. “ismerd meg önmagad, legyél önmagad”. Arról, hogy kell-e önmagunkat szeretni ahhoz, hogy mások is szeressenek minket, már volt nálunk szó. Egy biztos, a Ken típusú férfiak imádják önmagukat, és egy alkalmat sem mulasztanak el, hogy erősségeiket kidomborítsák.

“A kommunikáció mindennek a kulcsa” - mondja Ken a fenti videón, és azt tanácsolja, gyakoroljuk a bemutatkozást, a köszönést, és azt is, hogyan figyeljünk oda a másikra. Vagy legalábbis hogyan csináljunk úgy, mintha figyelnénk. Vagy: “játszd az elérhetetlent!” Ken szerint vonzalmunkat úgy kell kifejezni, hogy a másikról jelentőségteljesen tudomást sem veszünk, illetve minden lehető alkalommal visszautasítjuk.

Önnek adtak már rossz tanácsot randizáshoz? Megfogadta?