Miért kelendőbbek a buta, csúnya csajok?

2010.07.25. 17:19 -

mn1

Akadt már ki valaha azon, hogy az exe új nője/pasija milyen szánalmas? Ha igen, nincs egyedül: sajnos a pasik nagy része olyan lányokat keres, akiknek külseje annyira átlagos, hogy a szürke egér is könyörög a receptért, és IQ-szintjük sem közelíti az atomfizikusi magasságokat.

A csúnyácska lány istenként néz a nála fényévekkel jobb férfira, aki bármit megtehet velük ezt kihasználva. A témával kapcsolatban megkerestük Dr. Rusz Edit szexuálpszichológust, aki szerint a butácska nő fölött a férfi mindig okosnak, tudatosnak és irányítónak éli meg saját magát, és ez nagyon fölemeli a férfi önbecsülését.

A dologban a rózsaszín felhő is közrejátszik, de szomorú tény, hogy némelyik ember annyira lusta és igénytelen, hogy nincs semmiféle elvárása, csak azt tartja szem előtt, hogy ki a könnyű préda. Ebben az esetben ugye sokszor csak egy egyéjszakás kalandig jut el a dolog, de vannak kivételek: akár többéves kapcsolatban is előfordul, hogy a felek elbeszélnek a másik mellett, és ennyi idő után se tudnak a párjuk dolgairól naivságuk miatt.

Dr. Rusz Edit szerint ennek oka az, hogy a nő életében nagyon sokféle szerep összegződik a naiv szendétől a dögös kurtizánig, amelyeket nem tudatosan használnak, de tudják, hogy az adott pillanatban mire van szüksége a férfinak. "Ha azt akarjuk, hogy a férfi, akit szeretünk olyan legyen, hogy fel tudjunk rá nézni, akkor időnként egy kicsit alá kell tenni a dolgoknak" - tanácsolja a szexuálpszichológus.

Sokan vélik úgy a mai fiatalok körében, hogy hátrány, ha valaki okos, és sokkal többen vannak, akik csak a külsejükkel foglalkoznak, és egy értelmes szót se lehet váltani velük a világban történt dolgokról. A pszichológus véleménye szerint az okos nők önállóak, ezért nem kell őket babusgatni, támogatni, kényeztetni, amit egy férfi általában szeretne működtetni egy kapcsolatban.

A Facebook közösségi oldalon is alakult már csoport "Sírva röhögök, amikor látom, hogy az exem új barátja/barátnője bűn ronda :D" címmel, ami az azonos nevű angol nyelvű oldal magyar mutációja. Ez a csoport egyelőre még csak alig hétezer tagot számlál, de boldogan osztják meg egymással saját élményeiket.

Megkérdeztünk pár fiatalt a témában, és ők két jól elkülöníthető táborra oszlottak aszerint, hogy jó partinak tartanak-e egy csúnya, buta lányt egy férfi számára:

lego

Pro

"Lassan 20 éves leszek, de még nem sűrűn volt részem komoly kapcsolatban, pedig sokat adok a külsőmre, és közvetlen lánynak tartom magamat. A barátnőimmel sokszor beszélgetünk erről a témáról. Akárhányszor sétálgatok egyedül a város utcáin, és szembejön egy tipikus jó pasi a barátnőjével az oldalán, az biztos, hogy a lány eltűnik mellette. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ezzel az erővel nekem is lehetne minimum egy ugyanilyen barátom" - panaszolja Julcsi.

"A szép és buta lányokról többet tudnék mesélni, mert pont ők azok, akik elhiszik, hogy bárkit megkaphatnak, ami persze igaz is de a legtöbb pasi csak megfektetni akarja őket és ennyi" - véleményezi Tamás, aki járt már csajjal csak azért, hogy legyen valakije, de végülis barátság lett belőle.

"Azért buknak a fiúk a csúnya és a naiv lányokra, mert tudják, hogy őket meg lehet dugni. Szerintem nem is akarnak nekik megfelelni. Úgy vannak velük, hogy most jó, de aztán meg lesz másik, az meg már mindegy, hogy ki. A csúnya lányok örülnek és ujjonganak, hogy: Húúú, ezzel a sráccal volt dolgom! Másnap meg a srác már nem is emlékszik a nevére" - mondja Reni.

"A csúnyább lányokat hamarabb megszólítják. Sok olyan párt látok az utcán is, hogy egy helyes srác, mellette meg egy rondaság. Engem sok olyan talál meg, aki csak a szexre megy, de jól néz ki. A szép lányokat gyakran nézik butának vagy picsának, mintha ez a kettő egymás velejárója lenne" - mutat rá a latintáncos Linda, hogy a sztereotípia fordítva is tud működni.

Kontra

"Soha nem jöttem össze csúnya lánnyal amiatt, hogy esetleg ne kelljen megfelelni. Nálam mindig az volt fontos hogy megfogjon valami benne, amiért érdemes küzdeni, és ezzel nincs összefüggésben a külsőség, inkább a belső. Hiszen épp ezért fog meg, mert van benne valami érték, ami hozzám közel áll"- mondja Ádám.

"Maximum az választ csúnya, buta lányt, aki nagyon nagyot csalódott és fél a következő kudarctól, ezért inkább egy csúnyát választ, mert az legalább nem dug félre" - vázol egy lehetséges indítékot Barna.

"Ilyenre már én is gondoltam, de nem visz rá a lélek, hogy egy olyan csajjal összejöjjek, aki nem tetszik. Büszke vagyok és kész. Nem csináltam, és nem is fogom" - vallja be Csongor.

"Szerintem valami gondja van annak, aki arra vágyik, hogy a csaja felnézzen rá és ezért keres valami szerencsétlent. Vagy ő is annak érzi magát, és így akar önbizalomra szert tenni" - véli Gergő.

Természetesen várjuk olvasóink meglátásait is a kommentekben.

Hozzászólások

 • 2010.07.25 18:42:20Andras18

  Én inkább az ellenkezőjét figyeltem meg,a másik meg az hogy a környezetemben nem egy 18-19 éves lány 25 -30 éves pasival feszít,a kinézet meg nemszámít

 • 2010.07.25 18:43:58standup

  Ebbe már én is belefutottam és egy darabig komoly dilemma volt, hogy hogyan tudnék annyira meghülyülni, hogy boldog legyek?
  Utólag persze már másképp látom, de 20 körül voltam, amikor összejöttem egy sráccal, bruttó négy évig húztuk egymást. Nekem jobb volt a családi hátterem (nem anyagilag, inkább érzelmileg), rúgták a seggemet, hogy igenis diploma. A srácnak nem volt ilyen szerencséje, viszont csodáltam a munkabírását, napi 17-18 órát dolgozott - én fizikailag képtelen lennék hosszú távon ilyen munkatempóra.
  Majd többször kirakott, mert zavarta, hogy "képzettebb vagyok". Engem soha nem zavart, mert a starthoz képest ő sokkal többet elért, mint én, nekem nem volt nehéz végigmennem a kikövezett úton.
  Majd lecserélt egy lányra - tudtommal azóta is együtt vannak - akit a közös ismerősök úgy jellemeztek, hogy nem túl okos, amolyan befőtt típus, 8 általános és a külseje se kiemelkedő.
  Akkor padlót fogtam, hogy kész, most vagy meghülyülök, vagy egyedül vénülök meg.
  Végül szerencsém volt, találkoztam valakivel, aki hozzá hasonlóan hendikeppel indult, de nem voltak meg a fenti komplexusai. Sőt, azt mondta, azért rám esett a választása, mert megőrülne olyan nő mellett, akinek neki kell megoldania az életét.

 • 2010.07.25 18:46:39Azördögügyvédje

  Azért én a szép csajok helyében nem keserednék el a cikk miatt. Vagyunk egy páran férfiak, akik szerint nem olyan borzasztó hátrány az a szépség...

 • 2010.07.25 18:50:02BaLee

  Ez a "Sírva röhögök, amikor látom, hogy az exem új barátja/barátnője bűn ronda :D " klub nekem inkább "Savanyú a szőlő klub"-ra emlékeztet.

  Miért zavarna engem, hogy exem egy bűn ronda sráccal/csajjal érzi jól magát, ha csak nem azért, mert én nem kellettem neki és magamat próbálom nyugtatni...

  Az is alap dolog, hogy "jó csajokhoz" már alapban sokat oda sem mennek ismerkedni, mert úgy gondolják hogy úgysincs esélyük náluk.

 • 2010.07.25 18:55:50mennyi?husz!

  NKing

  qrvara, hogy nem. en pl lattam egy exem, en utanam levo 2 palijat is akikkel mindossze durvan 3-3 honapot huzott le es a kozelembe se voltak semilyen teren. ez viszont jott tett, illetve visszabillentette az egom ez nem kerdes.

  az egeszrol meg annyit, h meg van fordulva a vilag. en is pl rengeteg jo not latok full luzer, szerencsetlen pacakokkal. es akkor a kulsorol nem is beszelve. pontban kifejezve 8-9-10 - es nok vannak 2-3-4 -es palikkal kb.

 • 2010.07.25 18:57:42Okosmikulás

  A csúnya és buta nőkre a buta férfiak nyomulnak azért mert könnyű megszerezni, vagy azért, mert nincs önértékelésük, vagy mert a férfi is csúnya. Én inkább recskázom, mintsem hogy leadjak a minőségből. Egyébként meg a mai divat olyan, hogy aki követi eleve buta és ráadásul csúnya is lesz tőle. pl: buggyossegű-répalábú nadrágok, emo, stb

 • 2010.07.25 18:57:45utcai_arcos

  én csúnya vagyok és okos, és olyan lányért halok meg -most éppen-aki szép és okos.persze ő le se szar engem :(.

 • 2010.07.25 18:58:17devilh

  Nem lehet, hogy a "Sírva röhögök..." klub tagjai egyszerűen csak irigyek, hogy az új még kevésbé szépen is jobb mint ők? Sajnos a mai világban a csinos csajok 90%-ban f@szharcosok úgyhogy jobb ha távol tartod magad tőlük. És ugye ki akar a következő lenni a sorban. Aztán ők sírnak leginkább, hogy nincs egy normális kapcsolatuk. :)

 • 2010.07.25 18:59:43Lord_Valdez

  Ha engem kérdeznének, akkor a legjobb, az okos, de átlagos, vagy annál csak kicsit szebb nő.

  I. A szép/csúnya nő nagyon relatív dolog. Ha valakit megkedvelünk, akkor sokkal szebbé válik. A butaság sajnos nem. Azzal nincs mit kezdeni. Persze, azt tegyük hozzá, hogy a pasik nagy része sem éppen Nobel várományos.
  II. A szép lányok ritkán állnak szóba átlagos fiúkkal, ezért idővel minden fiú rájön, hogy nem érdemes nagyon sok energiát pocsékolni rájuk.
  Emellett sokan vannak köztük, akik igazából nem annyira szépek, de nagyon annak akarnak látszani. Ők tele vannak komplexusokkal. Okos pasi elkerül őket.
  III. Az okos nők sokszor túlságosan ambiciózusak. Nagyon nehéz nekik megfelelni, ugyanis ők elvárják, hogy a pasi legalább olyan okos legyen. Ha pedig még szépek is, akkor nem árt, ha az ember minimum egy vállalati középvezető.

 • 2010.07.25 19:02:15Bambano

  drummerman: te mit írnál a cikked címébe, ha szeretnél egy sok óráig, esetleg több napig tartó rákattintás-sorozatot, sok oldalletöltéssel, stb.?

 • 2010.07.25 19:02:24manager2008

  Nekem mindig szép, néha nagyon szép, okos, és tanult nőim voltak.
  Nem éppen sétagalopp velük kijönni, csak ha szereted a kihívásokat. Nem kényelmes.
  Egy baromi jó testű, kicsit butuska, de kevésbé szép lánnyal szerintem egyszerűbb lehet az élet, majd kipróbálom egyszer......

 • 2010.07.25 19:05:38volvo01

  kerekgabi: Sose hidd el a jó öreg "túl jó vagy" dumát, mert ilyen nincs. Viszont ha van, örülj, hogy megszabadultűál tőle, mert az tuti beteg, aki a jót nem szereti.
  Amúgy meg azért gyakori, hogy a ronda-buta lányokra hajtanak a férfiak, mert már nem sokan vagyunk olyan hülyék, hogy szeretik kemény fába vágni a fejszéjüket: keresni olyat, aki szép, értelmes, ebből fakadólag nehéz meghódítani. Sajnos a legtöbb szép lány azért szép, mert erre "feküdt rá", mivel a szellemi kapacitásával semmire nem lenne alkalmas, így egyetlen érvényesülési lehetősége a teste.
  A szerzőnek meg gratulálok, Velvet színvonalhoz képest egész jó témaválasztás és cikk, nem Eivissa "minőségi" munkáira hasonlít.

 • 2010.07.25 19:07:41csi szi

  Mindenki ösztönösen a saját "ligájából" keres párt, meg eleve ilyeneknél van esélye.
  Nem lehet, hogy a buta és csúnya nők azért találnak könnyebben párt (ha így van), mert az igényeik is alacsonyabbak? Tudok olyan szép és okos nőről, aki egyedül van, de nála a férfiak 99%-a eleve szóba sem jöhet az igényei miatt.
  Mi, férfiak pedig igen, akkor választunk "csúnya és buta" lányt, ha kevés az önbizalmunk, illetve tudjuk, hogy a szép és/vagy okosnál nem felelnénk meg. Vagy ha mégis, a legtöbb férfinak valóban nehezebb elviselni, ha nem ő irányít a kapcsolatban. Márpedig egy olyan nő, aki egyrészt okosabb nála, másrészt bármikor találhat helyette mást (akár jobbat), az domináns lesz.

 • 2010.07.25 19:15:18Zsit (nyau és rémizé)

  Aztán miben mérjük az okosságot?

  Amúgy úgy vagyok vele, hogy egy bizonyos szellemi színvonal csak kell már, hisz az az ágyban minimum megmutatkozik.
  Kinek kellene olyasvalaki, akinek nincs fantáziája a szexhez?
  És ez csak egy szelet az együtt eltölthető időnek :)
  Jajj, igen: fent hordom az orrom, csúnya és öreg vagyok :D

 • 2010.07.25 19:21:43Fényforrás

  Ahogy Kokasi úr, a solymári téglagyár raktárosa mondta: "Csúnya arc mögött búsul a jó p.na!"

 • 2010.07.25 19:24:01buborka

  Áhá,végre a megoldás a nagy kérdésre. Szóval azért nem találok egy normális férfi embert, mert nem vagyok elég dekoratív, ahhoz, hogy azért akarjon vki megismerni (bár azt gondolom csúnya sem), viszont vagyok elég értelmes ahhoz, hogy a buta kategóriába nem férek bele. Na, legalább ezt is tudom már. Szép!

 • 2010.07.25 19:26:16jalil

  Ez olyan vicces. Szerintem az egy nagyon buta ember, aki egy másik emberről olyat jelent ki, hogy az bűn ronda és butácska. Egy kis szerénység nem ártana, emberek...

 • 2010.07.25 19:28:08buborka

  De akkor most, ha hülyének tettetem magam, akkor majd le se tudom vakarni a pasikat? :-)
  Szebbnek lenni a fentiek szerint nem érdemes, akkor el kell hülyülni?

 • 2010.07.25 19:28:23A kód neve Merkúr

  Azért mert jobban szopnak, vagyis muszáj nekik perverzebbnek lenni. Kár volt a témára ennyi energiát pazarolni... :D

 • 2010.07.25 19:33:11d.z.

  Legalább őket is levadásszák. Az emberek normálisabb felének marad a küzdelem:)

 • 2010.07.25 19:34:47kopp

  Jesszusz micsoda IQ-betyár cikk ez....! Atyaég! (Hát még aki ehhez a nevét is adja!! :))

 • 2010.07.25 19:37:42buborka

  csi szi

  És akkor, ha vkinek egyszerre van több nem túl dekoratív barátnője, akkor annak nagyon kevés az önbizalma? Ezért lehet?

 • 2010.07.25 19:38:56alannala

  Te jó ég, mekkora baromság! Újabb minőségi cikk, de én vagyok a hülye, amiért elolvastam :)

 • 2010.07.25 19:40:15Theremin

  kerekgabi
  "túl jó vagy nekem" valójában azt jelenti:
  nem vagy elég jó nekem.
  a trafikos csaj valszeg készségesen lenyeli

 • 2010.07.25 19:42:40nemjópasi

  2010.07.25 19:28:08buborka
  Ne fáradj! :)

 • 2010.07.25 19:44:56buborka

  nemjópasi

  akkor mit javasolnál?:-)

 • 2010.07.25 19:52:06polly jean

  :)

 • 2010.07.25 19:55:25radix

  ti a Velvet szerkesztőségében azon vetélkedtek egymással, hogy ki tud szánalmasabb, ostobább cikkeket írni?

  mondjuk erős a mezőny, terabithiával vagy Eivissával szemben még így sincs esélyed.

 • 2010.07.25 19:57:36nemjópasi

  2010.07.25 19:44:56buborka
  Lehet, hogy már sikerült is...(?) :P

 • 2010.07.25 20:00:18buborka

  nemjópasi

  ööö, nem tudom. Lehet többet tudsz, mint én? :-o

 • 2010.07.25 20:01:57buborka

  Ha az elhülyülésre célzol....hmm ha hülyének nézik az embert és részben sikerül, mert annyira bízik a másikban, az annak számít? Mert akkor igen.

 • 2010.07.25 20:02:26polly jean

  Jó a cikk, de általánosít...én nagyon hasonlítok Monica Belluccira, magas, teltkarcsú, nagymellű, nagyfenekű,barna bőrű lány vagyok, de sajnos nagyon nehezen találtam magamnak párt,és aki van, ő is sokszor megcsalt nálam jelentéktelenebb lányokkal, hogy miért? Aki nekem tetszenének srácok, azok nem mernek megszólítani..Tudom magamról, hogy szép az arcom, jó a külsőm, bár 44-es a méretem de homokóra alkatomat jól ki tudom használni..Nem vagyok buta, sokat olvasok, kedves vagyok, főiskolára járok, és ami a leglényegesebb és sokan meglepődnek, hogy szerény vagyok. Mert vagyok annyira okos, hogy tisztában vagyok a képességeimmel, és az adottságaimmal, és soha nem élek, és élnék vissza senki jóindulatával...Az emberi jóság ami hiányzik rengeteg lányból, és ezt talán a szüleink nevelik belénk, nem más, és ezen vátoztatni nehéz..Azt aláírom, hogy rengeteg lány van aki azthiszi, hogy szép, tudatában is van annak, és csak gazdag pasikra hajt, de valljuk be sokszor a kőgazdagnak látszó pasik nagyon stupidok.
  És a végszó: Egy pasi öt éve piszkosul tetszik nekem, nem mert soha kezdeményezni, nagyon jól néz ki, és humoros, jófej.augusztusban lesz az esküvője, a barátnőjével, aki szerintem egy tipikus szürke egér...nagyon nem szép...sokat sírok utána, én vagyok a buta..kezdeményeznem kellett volna??

 • 2010.07.25 20:05:12moncayo

  Brit tudósok szerint a csúnya lányoknak szűkebb a puncijuk. Ez az oka a dolognak.

 • 2010.07.25 20:05:51buborka

  polly jean

  Ha esélyed lett volna, csak felfigyelt volna rád. Lehet az a másik szürke egér, de vmivel, csak megfogta. Keress olyat, aki legalább annyira vágyik Rád, mint Te rá. Vagy, ha lehet még jobban.

 • 2010.07.25 20:06:44buborka

  moncayo

  Jah, mert kevesebben használják...Bár a cikk szerint nem, de az se hiszem, hogy a valóságot takarja teljes egészében.

 • 2010.07.25 20:10:21polly jean

  buborka


  igazad van...remélem találok az életben egy olyan fiút, aki fog még ennyire tetszeni..lehet, hogy már kiábrándultam?:):(

 • 2010.07.25 20:12:12buborka

  Egyébként a brit tudósok azt is vizsgálták vajon, hogy milyen méretekkel volt dolguk azoknak a lyányoknak? Na most már lássam azt a tanulmányt! ;-)

 • 2010.07.25 20:13:02atíjja

  Van erre egy ősi dakota szólás:esze semmi dugd meg jól

 • 2010.07.25 20:13:26buborka

  polly jean

  Biztos találsz majd olyat, ne aggódj! :-)

 • 2010.07.25 20:19:027esbusz

  Várom a csúny/buta csajra cserélt szuprerokos bombázók jelentkezését, cím a kiadóban.

 • 2010.07.25 20:21:56kyskalacs .

  szép vagyok, okos is de már elkeltem. ne reménykedjetek! :DDD

 • 2010.07.25 20:23:05mozila

  érdekes

 • 2010.07.25 20:23:18Maminti2

  Baromság a cikk, úgy ahogy van.

 • 2010.07.25 20:23:37mozila

  érdekes

 • 2010.07.25 20:24:49mbaye

  Nekem is volt 2 évig nagyon csúnya barátnőm, ő kezdeményezte a kapcsolatot én meg belementem. Nagyon buta is volt, se főzni nem tudott, se az ágyban nem volt jó, de volt lakása, kocsija és pénze, én meg éppen egy rosszul álltam anyagilag.
  Azt hittem egy csúnyácska, butuska csaj odaadóbb az ágyban, jobban szeret, kevesebbet kell rá költeni, de tévedtem, egyszerűen ők nem látják magukat csúnyának, mert a barátnőik, ismerőseik szépek és ők is azt hiszik magukról, hogy nem annyira csúnyák, ha ilyen emberek a barátaik. Meg a buta emberek általában nem rendelkeznek reális önképpel.
  Ha pedig véletlenül tudja, hogy nem éppen előnyösek a tulajdonságai, akkor büntet emiatt, elviselhetetlenné válik.
  Azóta csak kiegyensúlyozott, szép nőkkel ismerkedek. Csúnya, fogyatékos emberekre nem szabad időt vesztegetni, mert minden percét megbánjuk.

 • 2010.07.25 20:26:32Kalapból nyúl

  Kinek kell egy buta nő ha még ráadásul ocsmány is?

 • 2010.07.25 20:38:27Maminti2

  Namármost:idősebb vagyok a férjemnél, 3 évvel, 35+ vagyunk mindketten.. Ő ugye most van a csúcson, én meg mendegélek lejtmenet.( két gyerek,eltelt évek stb.) Valaha egyértelműen én voltam a jobb nő( nem bombázó, de csinos, szép arccal), azon csodálkoztak, h én mit keresek mellette.. mostanra ez megfordult( vagy megfordulni látszik lassan)... szellemileg kb. egy nívón voltunk/vagyunk, bár ki-ki másban az erősebb.. ilyenkor mi van? :) Ja és tök jól elvagyunk... ezzel csak azt akartam bizonyítani, h az egyenlet korántsem állandó..

 • 2010.07.25 20:39:52Maminti2

  Amúgy szerintem nincs veszedemesebb párosítás a csúnya + buta embernél, bármelyik nemből is legyen...

 • 2010.07.25 20:42:15tarkabarkabuborékok

  Megosztottam a párommal e remek cikk tartalmát, aki azt felelte, hogy ennél nagyobb hülyeséget még életében nem hallott. Egyetértek vele. A szépség teljesen relatív, és ha valaki megfogja a másikat a belső értékeivel, akkor a külcsín egyébként is sokat veszít jelentőségéből. De hogy valaki kifejezetten a buta nőkre bukjon az kifejezetten abszurd gondolat szerintem.

 • 2010.07.25 20:45:54deflorator

  2010.07.25 20:24:49mbaye
  Kitartattad magad és úgy érzed, hogy ezzel te tettél szívességet neki. Szerencse, hogy reális önképpel rendelkezel... :)

 • 2010.07.25 20:48:37chipshop

  Az en parom a vilag legedesebb pasija:-))Onbizalomhianyabol kifolyolag kizarolag ertelmes am haszonleso es zomeben dagi noi voltak,es amikor megismerkedtunk probalta magat lebeszelni rolam,mert sem dagi,sem buta,sem haszonleso nem vagyok,mi tobb sosem volt problemam a kulsommel:-)szoval igen,szerelem elso latasra,es olyan edes,amikor megyunk az utcan es valaki bamul,akkor elkezd ugrandozni h bbbiiii az en csajom bibbiii:-))ja igen,40 eves:-))Honapokig az en fotom volt a facebookon a profilkepe,kesz imadom:-))Persze sokan jeleztek,h nem ertika dontesemet leven o pocakos,nem topmodell etc..de kit erdekel?a vilag legjobb es legedesebb pasija,ferfias,okos,es o a tarslelkem-az egyetlen ezen bolygon:-)Ok,szerelmes vagyok:-)

 • 2010.07.25 20:49:13emesemese

  Azért örülök hogy én és a párom páratlanul szépek vagyunk és majdnem csak ugyan ennyire okosak is :D :D :D

  Azért azokat a kapcsolatokat végkép nem értem amiből egyik fél sem tanul, nem tesznek szert kifinomultabb érzelmi inteligenciára és szinte semmit sem tudnak egymásról meg nem is akarnak.

 • 2010.07.25 20:53:23gratulálok

  ez a cikk kb 13 eveseknek szol?
  vagy hol van benne az ertek-ertelem??
  hosszu tavon sehol, akarki akarkit valaszt..
  mindenkivel hasonlo csalodasok, kudarcok, tapasztalatok fognak tortenni az eletben, ha szepseges, ha kevesbe..
  inkabb az onbecsulesrol irj cikket a fiatalsagnak.

 • 2010.07.25 20:53:54CukorFalatka

  Ó, hogy mekkora hülyeség ez a cikk!
  Ha tényleg a ronda és buta csajok kellenének a pasiknak, már rég nem lennék egyedül.

 • 2010.07.25 20:55:44Pfdd

  Szerintem a csúnyaság nagy részben az elhanyagoltsággal hozható összefüggésbe. Ha valaki nem trollnak születik, szán időt testmozgásra, egészséges szinten a külsőjére az nem lehet csúnya.
  Azt vettem észre hogy a csúnya nőknél valami komoly probléma van, saját magukkal is és ez a kisugárzásukban is megjelenik. Egy nő legyen mosolygós, vidám, élettel teli. Ezzel szemben sok a nyavalygással van elfoglalva, az önsajnálattal, miközben lusták bármit is tenni hogy változtassanak.

 • 2010.07.25 20:59:40szürke_tag

  Mit ér a szépség, ha azt ész osztásnál nem állt sorba a hölgy. Fiatal srác voltam és hajtottam egy nagyon szép leánnyal. Mindenki irigyelt, de ha megszólalt csak égtem. Sokszor megkértem, hogy Krisztina te ne beszélj csak mosolyogjál. Na ez nagyon gáz akkor jobb egy csúnyább leány de legyen esze is.

 • 2010.07.25 21:01:02+[o_O]+

  Eljenek a szinglik! Ahahaha

 • 2010.07.25 21:01:36savanyú a narancs ( Villanyfényes)

  Azért az jó, hogy a Velvet szánalmas tud maradni minden körülmények között :)

 • 2010.07.25 21:02:45Csirke72

  Na akkor ezt kapjátok ki:

  Nekem a csajom nem plázacicmic de kellemes, igényes, dilpomás csajszi és mindemellet xxx éve a nejem aki 1 valós ágytündér. Azt imádja ha leszophat!
  Ennyi:)
  Kinek kell ennél több???

 • 2010.07.25 21:03:44Aéfnéhüené

  Hmm, nem volt soha csúnya (nyilván ez az én értékelésem) nőm, s nem is nagyon szeretnék.
  Olyan meg aztán végképp nem volt, akivel nem tudtam beszélgetni.Nem vagyok képes hosszú távon elviselni valakit, aki nem szórakoztat, aki mellett nem élvezet lenni.
  Ehhoz viszont az kell, hogy értse azt, amit mondok, s fordítva. Nem várom el a páromtól, hogy mindenben, amiben én jó vagyok, ő is az legyen, de értsen meg, értse meg azt, ami érdekel.Szeretek olyannal együtt lenni, aki új dolgokat tud mondani nekem, vagy dolgokat új oldalról tud "megvilágítani". De...ahhoz, hogy egyáltalán megismerkedjek vele, kell az, hogy szépnek lássam.

  Tegyétek a szívetekre a kezeteket: találkozott már valaki olyan "kikészített" nővel, akivel utána el tudott beszélgetni?

  A szép és okos nőknek nincs szükségük arra, hogy úgy fogjanak maguknak kapcsolatot, hogy mindenük kilóg a ruhából.
  Mellesleg egy nő (egy férfi is) megszépül, ha szeretve van..

 • 2010.07.25 21:03:51Dr. Eher

  A ribancok többsége csak a pénztárcára bukik, akinek meg van esze, az ilyen kurvából nem kér. Maradnak a kevésbé szép csajok.

  A másik meg hogyha egy nő jócsajnak érzi magát, egyből minimum Brad Pittnél kezdődik az elvárása - csak azt nem fogja fel hogy egy ilyen pasinak mitől lenne rá szüksége, mikor 1 csettintésre 100 ilyet húzhat fel a faszára.

 • 2010.07.25 21:05:38Csirke72

  Na akkor ezt kapjátok ki:

  Nekem a csajom nem plázacicmic de kellemes, igényes, dilpomás csajszi és mindemellet xxx éve a nejem aki 1 valós ágytündér. Azt imádja ha leszophat!
  Ennyi:)
  Kinek kell ennél több???

  Ez a lényeg. Hátradölsz és csak arra alélsz fel, hogy elmentél és kábulatban vagy a filingtöl....

  Ès emellett igazi intelligens, igényes, okos nö....
  Èn kifogtam az aranyhalat:)

 • 2010.07.25 21:06:04monyon le

  Pont az ilyenek miatt:

  [link]

 • 2010.07.25 21:06:47Dr. Eher

  2010.07.25 21:02:45Csirke72
  "Azt imádja ha leszophat!"

  Na ez meg a másik fele, sokat számít ha egy csaj élvezi a szexet, és szeret örömet nyújtani, nemcsak szétrakja a lábát és majd lesz valami.

 • 2010.07.25 21:07:15Csirke72

  a lényeg mint irtam a szex. okos szexkislány, aki imád szopni

 • 2010.07.25 21:07:36mbaye

  2010.07.25 20:45:54 deflorator

  Nem volt pénzem, nem volt önbizalmam egy szakítás után, ezért jöttem össze egy csajjal, aki rám mászott. Csúnya volt, de azt hittem ezért rögtön kedvesebb, odaadóbb is, mint a plázacicák, de tévedtem. A vége amúgy az lett, hogy nem ő tartott ki, hanem többe volt nekem a 2 éves kapcsolat, mintha egy plázaribi után hajtok.
  Nem éri meg csúnya és buta nővel kezdeni, megbánja az ember.

 • 2010.07.25 21:07:48wagabound

  - Nagy dilemmám van, apám. Nem tudom, hogy a bombázó, okos Katit vegyem feleségül, vagy a csúnya, buta Zsuzsit.
  - Nézd, fiam, azt kell eldöntened, hogy megosztasz-e a barátaiddal egy tortát, vagy egyedül eszel meg egy adag szart...

 • 2010.07.25 21:08:21Csirke72

  Dr. Eher

  2010.07.25 21:02:45Csirke72
  "Azt imádja ha leszophat!"

  Na ez meg a másik fele, sokat számít ha egy csaj élvezi a szexet, és szeret örömet nyújtani, nemcsak szétrakja a lábát és majd lesz valami.


  Èn is igy gondolom...
  A mai legtöbb nö csak elvár de nem teljesít:)

 • 2010.07.25 21:11:26Nikol8

  Kisvárosban élek, van a baráti körben egy pár, a srác a gimiben a lányok álma volt, a csaj meg a szemüveges, elálló fülü szürke kisegér, szerintem soha nem is beszéltek egymással. A srác persze a legjobb csajokkal járt, majd a fősuli alatt is egy modell csaj volt a barátnője. Utána munkát kapott a helyi egyetlen nagy cégnél, ahol "szürkeegér" is dolgozott, persze addigra már egy fokkal jobban nézett ki, mint a gimiben. (bocsi, mostmár rövidre fogom) Munkahelyen sokat beszélgettek, összejöttek, házasság, gyerek etc. Még mindig megnézik őket az utcán, mert elég furcsák együtt, de ők boldogok.

 • 2010.07.25 21:13:43Csirke72

  Nikol8

  Kisvárosban élek, van a baráti körben egy pár, a srác a gimiben a lányok álma volt, a csaj meg a szemüveges, elálló fülü szürke kisegér, szerintem soha nem is beszéltek egymással. A srác persze a legjobb csajokkal járt, majd a fősuli alatt is egy modell csaj volt a barátnője. Utána munkát kapott a helyi egyetlen nagy cégnél, ahol "szürkeegér" is dolgozott, persze addigra már egy fokkal jobban nézett ki, mint a gimiben. (bocsi, mostmár rövidre fogom) Munkahelyen sokat beszélgettek, összejöttek, házasság, gyerek etc. Még mindig megnézik őket az utcán, mert elég furcsák együtt, de ők boldogok.

  Kifelé boldogok? Ezt kivülröl senki sem tudhatja:)

  Ezt 20 év után esetleg mondhatod...
  Mennyi látszólag boldog meber küzd családi problémákkal:)))

 • 2010.07.25 21:14:25buborka

  Na azért basszus nehogy már, csak az legyen a lényeg, hogy szexben mit teljesít egy nő! Ha szereted nem vársz tőle olyat, amit nem akar. Egy idő után egy kapcsolatban nem a szex a legfontosabb. Persze nagyon is fontos, de kell legyen más is.

 • 2010.07.25 21:14:44wagabound

  Csirke72:

  Szép álmaid lehetnek, fiam. Egy ilyen tahóhoz, mint te, egy okos nő legfeljebb végső kétségbeesésében megy férjhez, a hatodk sikertelen öngyilkossági kisérlet után.

 • 2010.07.25 21:15:50Kisama

  Pedig marha egyszeru az ok: azok a lanyok akik szepek es raadaskent meg tudjak is magukrol elkepesztoen bekepzeltek szinte kivetel nelkul es sokuk meg bunko is. Namarmost ez kell a francnak? Annyit nem ér a formas segg...

 • 2010.07.25 21:16:01Pista bá

  Ez egy gáz cikk.

 • 2010.07.25 21:19:16wrong

  volt már olyan csajom akit az egész egyetem meg akart dugni, mert olyan jól nézett ki. de ahogy sejtettem, az élet a szépség mellett kegyetlen butasággal is megjutalmazta. könnyű volt felszedni, viszont annál nehezebb volt kiszámítani, irányítani, mert semmi racionalitás nem létezett a gondolataiban. az egész kapcsolat kb arról szólt, hogy éjjel nappal szex. néha ilyen is kell, mert rendesen tud hízni az ember egója, de mindig tudni kell h ezek csak focistafeleségnek jók, akiket kidobnak 30 után. a ronda nőket meg az önbizalomhiányos arcok fűzik, vagy akik gyakorolni akarnak ezt azt.. :D igazán szép és értelmes nőből meg ugyanolyan kevés van mint csávóban, szval vagy talál egyet az ember, vagy lepaktál a csúnya vs szépséghercegnő cica között.

 • 2010.07.25 21:19:42wlatcy

  wagabound

  -igen már épp akartam ilyesmit jelezni a T. baromfi felé, de megelőztél))) Kicsit minta sok lenne a fixáció és kevés a helyesírás)))

 • 2010.07.25 21:21:23huvosvadasz

  Hát itt elég sok vicces feltételezés hangzott el. Először is, persze, hogy a többbség talál valami súlyos hibát az exe új párjában... Elég gyakran hosszú kapcoslat után amúgy is csak pár futókaland jön (jó esetben), meg amúgy is hajlamos keresni az ember. Ha szebb, akkor hülyébb, ha okosabb, akkor rondább. Ha mindkettőben jó, akkor veled adta túlságosan alá.

  Felmérések nélkül állítani, hogy a pasik többsége a ronda nőket keresné, baromság. Ez azt jelentené, hogy a szép nők egyedül vannak szegények. Nem ez a tapasztalat. De van ám egy olyan jelesnég is, hogy a jó pasikra a náluk rosszabb csajok vadásznak. Nyilván itt megéri a szerepfordítás. Aki kicsit rosszabb, az aktívan jelezget, aki kb. egyszintő, az megteremti a lehetőséget, aki jobb, annak meg elég sokat kell mutatni. Ez tök normális. Namost ha egy pasi jól néz ki, de töketlen, gyáva vagy csak simán nem tud ismerkedni, akkor rosszabb csaja lesz. Ennyi.

 • 2010.07.25 21:21:55nemjópasi

  2010.07.25 21:19:16wrong
  biztos lenyeli.

 • 2010.07.25 21:24:46huvosvadasz

  Aztán van az, hogy a pasik szeretnek okosabbak lenni (ahogy erősebbek is) a csajoknál és persze a csajok is elvárják ezt. Egy bibi van csak, hogy a női és a férfi átlag intelligencia azonos (amíg ugye testi erőben átlagban is jobbak vagyunk). Mindkét nemnél normál eloszlású, bár a férfiaknál kicsit nagyobb a szórás (több a nagyon okos és a nagyon buta).

  Ebből viszont az következik, hogy a legtöbb nőnek nem lehet okosabb fickója (sem a fickónak butusabb nője), tehát a megfigyelés megint csak eléggé alátámasztatlannak látszik.

 • 2010.07.25 21:24:49Csirke72

  wagabound

  Csirke72:

  Szép álmaid lehetnek, fiam. Egy ilyen tahóhoz, mint te, egy okos nő legfeljebb végső kétségbeesésében megy férjhez, a hatodk sikertelen öngyilkossági kisérlet után.


  Királylány.

  Akármennyire nem tetszik az igaszságot leírtam és nem te vagy aki ezt irigyli tölem:)
  Ha a nöm ezt szereti arról nem tehetek és attól miért tahozod le a másikat???

 • 2010.07.25 21:28:06Csirke72

  wlatcy

  wagabound

  -igen már épp akartam ilyesmit jelezni a T. baromfi felé, de megelőztél))) Kicsit minta sok lenne a fixáció és kevés a helyesírás)))


  Arról, hogy neked a nöd rusnya, buta és nem szop le az legyen a te bajod:)

  Nekem megvan a helyes, inteligens, okos, családcentrikus csajszim akit néha azért kell lecsasznem, hogy én is hadd csináljak valamit és ne csak leszopjon mint állat:)))

 • 2010.07.25 21:28:37zrieba

  LÁNYOK, látjátok, ebből is csak az a tanúlság, hogy hiába a szépség és az intelligencia, ha beképzelt, gőgös picsák vagytok, senkinek sem kelletel. Ha viszont szerények lesztek, és odaadóak, akkor is találtok valakit, ha csúnyák vagytok és ostobák :P

 • 2010.07.25 21:33:58nemjópasi

  2010.07.25 21:28:06Csirke72
  A rossz hír az, hogy akkor viszont mindenki mást is leszop, ha nem vagy kéznél (szájnál), a jó hír, hogy nem ilyen a nőd, mint amit írtál, ill. nincs is... :)

 • 2010.07.25 21:39:30Csirke72

  nemjópasi

  2010.07.25 21:28:06Csirke72
  A rossz hír az, hogy akkor viszont mindenki mást is leszop, ha nem vagy kéznél (szájnál), a jó hír, hogy nem ilyen a nőd, mint amit írtál, ill. nincs is... :)


  ne irigykedj:))))) hüséges:)))

 • 2010.07.25 21:39:49AzHofi

  Legyen okos, szép, házias, és ez a három ne találkozzon egymással sose!

 • 2010.07.25 21:54:02Mortal Vombat

  Elég furának találom a megállapítást,hogy az átlagos vagy csúnya külsejű nők könnyebben találnak maguknak pasit,főleg sármosat. Ez szerintem baromság. Még csak egyéjszakásra sem fog hamarabb fiút keríteni,mint a csinos,dekoratív lány. Miért is? A szórakozóhelyeken a legkiéhezettebb, 4 éve nem kefélő ösztönlények sem mennek oda egy kifejezetten csúnya lányhoz.Vagy azok talán igen...
  Ez a hibás tény valószínűleg abból a sztereotípiából származik,hogy a bomba nőknél kevesebben mernek kezdeményezni,mert félnek a visszautasítástól. Ja,de vannak tökös legények ám,akik nem félnek,és azok megkaparintják őket. Szóval egy szép nő sosem árválkodik,mindig van jelentkező,de egy átlag alatti külsejű csajnak elég nehéz dolga van,belső értékek ide vagy oda. Végülis a legelső dolog,ami feltűnik az emberből,a külső,és ha az nem felel meg az elvárásoknak,akkor kevesen adnak esélyt a kibontakozásra. Egy csúnyácska lány életéből teljesen kiesnek olyan spontán ismerkedési szituációk,mint a szemezés,flörtölés a strandon,tömegközlekedésen,bárhol. A férfiak nem lesznek olyan kezesek,udvariasak egy jellegtelen vagy ronda nővel,mint egy szép külsejűvel. Vannak kivételek biztos,de szerintem a szóban forgó hölgyemények főként hosszabb ismeretségek, egy adott közösségen belül sok megelőző beszélgetést követően találnak végre valakit,akinek kellenek. Egy egészséges önbecsüléssel rendelkező pasas számára igenis fontos,hogy a partnere kinézzen valahogy,vagy ha nem szép,legalább intelligens legyen. A címben megjelölt csajok csupán a csőcselék számára "kelendőbbek".

 • 2010.07.25 22:12:18Hivatásos beszólóművész

  Egyetértek!

  A csajok akik szépek azok általában tudják is, és olyan szinten gőgösek és nagy az arcuk, hogy az már szinte nem is igaz.
  És egy férfinak nem az kell, h a nőjének akkora arca legyen mint egy panelház oldala.
  Egy nő nem az öntudatosságtól, a gőgtől, a dactól és a feminizmustól lesz nőies.
  A visszafogottabb, szerényebb, ragaszkodóbb és kompromisszumképes nők sokkal kelendőbbek.

  És most kérem a sok feminista emancipuncit hogy ne kezdjen el vértől csöpögő szájjal ordítani, hogy a férfiaknak csak a naív, buta, együgyű és irányítható csajokat szeretik, valamint kérem őket, hogy szervezzenek maguknak egy űrhajón egy partyt és lőjék bele magukat a napba.

 • 2010.07.25 22:27:14Alhazred

  [link]

  ennyit erről a kérdéskörről

 • 2010.07.25 22:45:33Dwokfur

  Egy klasszikus jutott eszembe:
  [link]

 • 2010.07.25 22:46:54SirSmoke

  A lanyok manapsag nagyon fenn hordjak az orrukat. Oda mesz leszolitod es ugy nez rad mintha a seggebol rangatott volna ki, egeszen addig amig ra nem jon, hogy mondjuk tobb penzed van az atlagnal. Ha idaig eljutunk akkor SAJNOS meg mar nem lehet levakarni. De addig........ nah szerintem ez a baj. Nem az hogy csunya vagy szep.

 • 2010.07.25 22:47:34Tynny

  Szerintem mindenkinek a saját párja a legjobb.Ez annyira sértő,hogy ronda nő.Mitől ronda?A párjának lehet,hogy ő a legszebb!Sőt ez a normális.Az,hogy buta valaki arról már inkább beszélhetünk.

 • 2010.07.25 23:04:43Medencefűtés

  Egy bombanő az bombanő ! Miatta érdemes mindenféle válogatott borzalmakat kibírni, amíg ki nem élveztük minden porcikáját :) Egy nem bombanő is éppolyan hülye, viszont cserébe kevesebbet kap az ember gyereke :) Látni, ahogy egy tesz-vesz, mozog, öltözik, sétál ez már maga élmény és még hozzá sem nyúltunk.
  Egy múltbéli dögös nőnkkel történt numerára sokszor visszagondolni is jobb, mint egy csúnya kövér de okos nővel szexelni :)
  Az igazán okos nő nem akar okosabbnak látszani a pasijánál még akkor sem ha valóban az. Mióta szép nőkkel is volt dolgom, így át tudom érezni a problémájukat. Nekik nincs barátjuk. Ha barátkoztok velük, akkor előbb-utóbb lefekszenek veletek :)

 • 2010.07.25 23:05:26Martin74

  Egyik exem elhagyott egy nagyon ronda faszi miatt,aki tele van lovéval.
  Kufircolni viszont hozzám járt vissza még 1 évig,majd a nagyon gazdag-rondát sorozatosan másokkal is megcsalta,mig a ronda-gazdag ki nem dobta.
  Na most akkor mi a helyzet?
  Fentebb vki azt írta,jobbért hagyják el az embert...Most ez a nagyon gazdag és nagyon ronda,jobb nálam?Pláne miután kidobta exem,majd a nagyon gazdag-ronda összejött egy bombázóval.Most akkor az exem rosszabb ,mint a nagyon gazdag-ronda új totál hülye,de bombázó barátnője?

 • 2010.07.25 23:06:22viktor134

  szimpla pedig a dolog.

  a szép lányok jó része magától el van szállva.

  a legjobb numerákat egy átlagos csajszival leht lenyomni. :D

 • 2010.07.25 23:09:10huvosvadasz

  SirSmoke: Talán rád úgy néznek azok, akikhez te odamész. Rosszul választasz és/vagy rosszul ismerkedsz. Sőt, az is lehet, hogy rosszul értkékeled a helyzetet. Igen, ha magadhoz képest jó nőt akarsz (vagyis ha nem vagy sokkal jobb pasi, mint amikhez ő szokva van), akkor le kell tenni valamit az asztalra. Másképp szólva, a csajok sem esnek hasra egy (számukra) átlagosan helyes pasitól. Persze a pénzt felhozni elég egyszerű, de az a helyzet, hogy akivel érdemes foglalkozni, annak nem az számít. Viszont lehet, hogy szórakoztatónak, kedvesnek, férfiasnak, okosnak, csibésznak, műveltnek kell lenned, jól kell csábítanod. (Nem mindenkinél ugyanaz jön be, egy átlagos műkörmös lány a falra fog mászni, ha azt a szöveget nyomod neki, amit egy matematikus PhD-nek, és fordítva. Persze az indítás hasonló, de utána már le kell venni, hogy kivel beszélsz.)