horoszkóp

5 ok, amiért jobb ronda nővel/férfival randizni

2010.08.24. 16:53

Mint azt tavaly megírtuk, külön társkeresője van a szép embereknek. Ide a briteknek a legnehezebb bejutni, mert tőlük az összes többi nemzet szépe viszolyog, tehát kézenfekvő, hogy az Egyesült Királyságban alapították meg a ronda emberek társkeresőjét.

Itt nem a többiek döntik el, hogy ki a ronda, hanem bemondásos alapon megy a dolog: aki rondának tartja magát, az már mehet is társat keresni. A The Ugly Bug Ball nevű szolgáltatás főoldalán még az okokat is felsorolják, hogy miért jobb rondákkal randizni. Pont 5 pont van, nézzük meg, mik ezek.

trs

1. Ugyan nem idézik, hogy honnan van az adat, de higgyük el nekik, ha ilyen nagy meggyőződéssel állítják: a briteknek az 50%-a ronda, 35%-a elfogadható és csak 15%-a néz ki jól. Nem érdemes tehát a szépek között keresni, mert túl kevesen vannak. A rondák között nagyobb eséllyel talál az ember partnert.

2. Egy durva közhelyet sütnek el a második pontban. A szép emberek mind beképzelt, sekélyes seggfejek, míg a rondák nem a külsejükkel vannak elfoglalva, tehát biztosan azokkal az értékekkel foglalkoznak, amik igazán fontosak az életben. Ezért aztán jobb társ válik azokból, akik nincsenek saját szépségüktől elájulva.

3. Mivel a csúnyáknak nehezebb az élete - hiszen mindenki utálja őket -, általában lojálisabbak és törődőbbek. A The Ugly Bug Ballnál azt mondják, hogy saját kutatásuk szerint a rondák az ágyban is több mindenre hajlandóak, de ez a régebbi kutatás is azt mondta, hogy legalábbis a szép nőknek jobb, ha ronda férfit keresnek maguknak.

4. Nagy előny még, hogy ha ronda a partnerünk, nem kell féltékenykednünk. Ki az, aki elcsábítaná?

5. Csúnya nővel randizni olcsóbb is, hiszen aki “esztétikailag kihívásokkal küszködik”, az nem lesz olyan válogatós, ha randihelyszínről van szó. A csúnyák örülnek, ha figyelemre méltatják őket, nem várják el, hogy milliókat költsenek rájuk. Plusz a csúnyáknak a társkeresője is olcsóbb - már ha nem csak egy átvágás az egész.

Értékeljen és nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Mondja el melyik, és nyerjen értékes ajándékaink közül!

Ajándékozzon utazást karácsonyra!

Nem tudja mivel lepje meg kedvesét? Válasszon szállásutalványaink közül egyet!