Újabb bizarr esküvőről kaptunk hírt és fotókat, persze megint Nagy-Britanniából. A mai furcsa párt bizonyos Pete Perry és Nikki Heydon alkotják, akiket Heydon legjobb barátnője hozott össze, igaz, akarata ellenére. A vőlegény ugyanis a menyasszony barátnőjének, Debbie Johnstonnak az édesapja, és az első találkozót arra tekintettel szervezték meg a 72 éves apuka és a 35 éves Heydon között, hogy ez utóbbi ápolónak készült.

A hírek szerint ezen az első látogatáson Johnston édesapja és legjobb barátnője rögtön egymásba szeretett, ami persze nem kis felhördülést keltett a két családban. Leginkább maga Johnston döbbent meg, hogy legjobb barátnőjét saját apja szereti el tőle, de aztán lassanként mindenki megbékélt a helyzettel. A 72 esztendősen házasodó Perry hat gyerekkel, tíz unokával és egy dédunokával büszkélkedhet. A pofaszakállas bácsi egyébként egyszer már megözvegyült és egyszer el is vált, sőt, a nála 37 évvel fiatalabb Heydon is volt már egyszer férjnél.

Az esküvőre a menyasszony édesapja karján vonult be, miközben az örömapa elég furcsán érezhette magát, tekintettel arra, hogy ő maga is kilenc évvel fiatalabb a vőlegénynél. A vendégek jó része az ifjú pár kérésére hippinek öltözve jelent meg a lakodalmon, amint az a képre kattintva megnyitható galériánkból is kiderül. A menyasszony utólag azt nyilatkozta az esküvőről: “a világ legboldogabb nőjének éreztem magam”.