Megan Fox idén nyáron hozzáment Brian Austin Greenhez. Az esküvő után egy klasszikus helyszínre, Hawaiira mentek nászútra. Az idén házasodók közül ugyanebben a műfajban utazott Javier Bardem és Penélope Cruz is, ők a Bahamákon töltötték a mézesheteket, Hilary Duffot Mexikóba, a Clinton-lányt Dél-Afrikába egy szafarira, Alicia Keyst pedig Korzikára vitte újdonsült férje. De volt annyi celebesküvő idén nyáron, hogy még így is maradt öt olyan pár, akiknek kreatívabb ötletei voltak a mézeshetekkel kapcsolatban. Nézzük, kik voltak ők!

1. Emmy-díjkiosztó - A True Blood sztárjai most augusztus második felében mondták ki a boldogító igent. Anna Paquin és Stephen Moyer azonban nem húztak el rögtön másnap a trópusokra egy idilli nászútra, hanem a tévés díjkiosztó, az Emmy-gála kedvéért Hollywoodban maradtak az esküvő után. Tették mindezt annak ellenére, hogy színészként nem is voltak jelölve, csak sorozatuknak lett volna némi esélye a legjobb dráma címét elnyerni, ha ez díj nem járna értelemszerűen a Mad Mennek, ami fennállása óta következetesen mindig mindenhonnan minden díjat besöpör (ezt az Emmy-t is megnyerte).

2. Állatkert - És hogy a sorozatsztároknál maradjunk: Jenna Fischer az Office-ból és férje, Lee Kirk forgatókönyvíró szintén idén nyáron esküdtek. A júliusi házasságkötés után a Paquin-Moyer pároshoz hasonlóan ők is a fenekükön maradtak Los Angelesben, de ők díjkiosztó helyett a hírek szerint arra használták fel a mézeshetek szabadságát, hogy elmenjenek az állatkertbe.

3. Hátizsákkal Izraelben - James van der Beek a Dawson és haverokból lehet ismerős. Ő egy üzletasszonyt vett el feleségül, Kimberly Brookot, akivel máris közös gyermeküket várják, és mivel mindketten kabbalah-hívők, Tel Avivban házasodtak és a nászutat is Izraelben töltötték. Ez azt jelentette, hogy egy spirituális túra keretében hátizsákkal vándoroltak az országban, felkeresve Izrael szent helyeit.

4. Előbb a nászút - Robbie Williams újdonsült nejét Ayda Fieldnek hívják. Ők Mallorcán voltak nászúton, amiben önmagában nincs semmi különleges, csakhogy Williamsék nem az esküvő után utaztak el, hanem előtte. A Take Thatből kivált, aztán tizenöt év után az együttesbe most újra félig-meddig visszaintegrálódó énekesnek ugyanis annyira sűrű most a karrierje az újraegyesülés miatt, hogy csak így tudták megoldani a programot, előbb utaztak, aztán házasodtak, igazi nászút helyett meg otthon maradtak.

5. Karib-tenger - És végül egy kakukktojás pár, Orlando Bloom és Miradna Kerr. Ők annyiban térnek el az előző négy pontban bemutatott celebektől, hogy se nászútjuk helyszínében, se annak időzítésében nem volt semmi rendhagyó. Júliusi titkos esküvőjük után szépen elutaztak Anguilla-szigetére a Karib-tengerre. Mindez pont az ő esetükben azonban azért kicsit vicces, mert ugye Orlando Bloom legnagyobb filmsikere a éppen a Karib-tenger kalózai filmsorozat volt.