A mai poszt képein David Bridgley és Emma Hern láthatók, akik 1990-ben együtt laktak egy brit nevelőintézetben. Szerelem szövődött közöttük, Hern teherbe is esett, de a körülmények úgy hozták, hogy 20 évet külön kellett tölteniük, míg végre újra egymásra találtak a Facebookon. Már a házasságot tervezgetik és felvették a kapcsolatot közös fiukkal is, akit mindketten csak most fognak megismerni.

Bridgley 8 éves korában, kisfiúként került Woking nevelőintézetébe, és további nyolc évet élt még ott, amikor 1990-ben egyszer csak egy új lakótárs érkezett a közösségbe, a vele egyidős, azaz ekkor 16 éves Hern. A fiatalok között szerelem szövődött, de az időzítés fatálisan rossz volt, ugyanis négy hónap után Bridgley-t nevelőszülők vették magukhoz, így a szerelmes kamaszfiúnak el kellett hagynia az intézetet. Teljesen megszakadt a kapcsolat kettejük között, Bridgley még azt sem tudta, hogy Hern terhes lett közös gyerekükkel.

A leányanya megszülte a kisfiút és örökbe adta, majd egyedül vágott neki az életnek. Húsz év elteltével azonban úgy érezte, még mindig maradt a szívében valami ebből a szerelemből, és rákeresett Bridgley-re a Facebookon. Össze is találkoztak, és mint kiderült, a férfi közben megnősült, de házasságának vége szakadt, amikor az abból született gyermek 9 évesen asztmában elhunyt. A News of the World híradása szerint az intézeti szerelmi történet főhősei most új életet kezdenek együtt, és azt mondják, össze fognak házasodni. Ráadásul húsz éve örökbe adott fiukkal is felvették a kapcsolatot, így talán hamarosan együtt lehet a sosem létezett család.