Januárban adtunk hírt arról a brit asszonyról, aki 140 millió forintnak megfelelő összeget sikkasztott a munkahelyén, azért, hogy az összegyűlt pénzből álomesküvőt tarthasson. A hölgy volt annyira önzetlen, hogy nem magára költötte az egészet: egy Robin Hoodra emlékeztetően nagyvonalú gesztussal például a lagzin a násznép minden tagja Armani-karkötőt kapott ajándékba.

Úgy látszik, az angol igazságszolgáltatás és büntetésvégrehajtás is értékelte a hölgy nemes indítékait (valamint azt, hogy az asszony pici babát nevel), ugyanis az eredetileg két év, nyolc hónapra elítélt Joanne Kentet a legfrissebb hírek szerint már ki is engedték a börtönből, így büntetéséből 19 hónapot elengedtek neki. Szabadlábra bocsátásának feltétele, hogy három hónapon belül fizessen vissza 55 ezer fontot volt munkaadójának, akit megkárosított.

Tekintettel arra, hogy ez az összeg 17,4 millió forintnak felel meg, az jön ki, hogy az esküvőt szándékán kívül finanszírozó cég alig több, mint egy tizedét kapja vissza annak, amit elsikkasztottak tőle. Mivel Joanne Kent az egész összeget elköltötte, most - jeladó készülékkel a bokáján - talán azzal próbálja összeszedni a hiányzó pénzt, hogy eladja az újságoknak a botrányos esküvőn készült további fényképeket is. Ezek láthatók a galériában. Kattintson a fotóra!