Amikor az ember szerelmes, úgy érzi, szerelme egy egész életre szól. A tetoválások szintén egy egész életre szólnak, ezért kézenfekvő, hogy ebben a tetoválásra hajlamos XXI. században házasságkötéskor egyre többen varratják magukra szerelmük valamilyen jelét vagy szimbólumát. A dolog persze nem új keletű, még a celebek körében sem, hiszen lassan két évtizede annak, hogy Johnny Depp megcsináltatta magának a “Winona Forever”-feliratot.

Mint tudjuk, ebből a tetoválásból már csak egy “Wino Forever” maradt, és ugyanígy átalakíttatta például Angelina Jolie is azt a tetkóját, amelyet Billy Bob Thorntonnal kötött házasságukkor csináltatott. A képen látható Eva Longoria is a csuklójára varratta esküvője dátumát római számokkal (VII VII MMVII, azaz 2007. július 7.), amikor hozzáment Tony Parkerhez, és mint tudjuk, bő három év után nemrég ennek a kapcsolatnak is vége lett. Mi legyen most Eva Longoria a tetoválásával? Ön például mit tenne a helyében?

A válasz viszonylag hamar megérkezett, ugyanis a hét elején néhány magát szemfülesnek tartó blogger, köztük a TMZ szerzője azt vélte kiszúrni, hogy a dátum máris eltűnt Longoria csuklójáról. A bizonyítékfotókon valóban nem látszik a tetoválás, de valószínűleg vagy a képeket manipulálták egy kicsit, vagy talán akkor éppen egy forgatás miatt sminkkel eltüntették a tetoválást, ami csak Eva Longoria kezén lehet ott, de Gabrielle Solisén nem.

Akárhogy is, ezek a mi fotóink azóta készültek, és a dátum továbbra is a helyén van. Sőt, Longoria közben a Twitteren azt is közzétette, hogy szakítása ellenére esze ágában sincs megszabadulni tetoválásától, éppen ellenkezőleg, készen áll egy esetleges további varratásra. Végülis miért kéne egy korábbi kapcsolat minden emlékét megsemmisíteni rögtön a szakítás után? (Legalábbis addig, amíg a következő szerető fel nem tűnik a láthatáron…)