Egy Stuttgart közelében élő, török származású férfi a rendőrséghez fordult, hogy saját feleségét bepanaszolja, írja a Badische Zeitung. A kétgyermekes apa azt mondta, azért ment el az őrsre, hogy házastársi kötelességei alóli kibújáshoz segítséget kérjen, felesége ugyanis túlságosan sok szexet követel.

A férfi a következőket panaszolta el: “már 18 éve vagyunk házasok, és ezalatt engem a feleségem végig elnyomott. Mindenben ő irányít. Már 4 éve a nappaliban alszom, mert nap mint nap szexet követel tőlem”. A nyugalomra vágyó úr csele azonban nem jött be, ugyanis a feleség nem rest kimenni férjéért az éjszaka közepén a nappaliba, és odafeküdni mellé egy kis szexért.

A férfi azért fordult a rendőrséghez, hogy azok biztosítsák neki, hogy legalább éjszakánként legyen egy kis nyugalma. A rendőrök természetesen eltanácsolták, de azt mondták, hogy ha felesége még egyszer komolyan zaklatja, telefonáljon nyomban, és meglátják, mit tehetnek. Ezek szerint mégis vannak kivételek a "0% kevesebb szexet szeretne" tétel alól.