Legutóbbi internetes-bosszúállós sztorink az volt, amikor egy amerikai srác a Netflix nevű internetes szolgáltatás manipulálásával tudatta exével, hogy kurvának tartja. Most egy összetört szív a mémgenerátorral vett elégtételt a szakítással járó megaláztatásokért, némileg meglepő módon egy lány. Az ő neve nem került nyilvánosságra, exéé viszont igen (ez is a bosszú része volt): Jack Wepplernek hívják a srácot, aki még a 18-at sem töltötte be.

A Gawker által tálalt sztori szerint a lány annyira nem bírta elviselni, hogy elhagyták, hogy vagy hatvanszor feltöltötte a srác fényképét az internetre. Már önmagában ezzel a tilosban járt, hiszen a fotó terjesztésére nem volt joga, de a képet lolcat-stílusban mindenféle cikiző feliratokkal is ellátta. Ráadásul olyan ügyesen manipulálta a Google képkeresőjét, hogy a srác nevére rákeresve azonnal ezek a cikiző feliratokkal ellátott képek jöttek elő.

Weppler édesanyja egy idő után leveleket kezdett írogatni az egyes site-oknak, hogy töröljék fia illegálisan feltöltött képeit a bosszúhadjárat beszüntetése érdekében. Ez rögtön meg is történt, de ha valami önmagától terjedni kezd a weben, azaz mémmé válik, akkor szinte lehetetlen már teljesen törölni az internetről. Ennek megfelelően a Google keresője még mindig feldob néhány találatot, ha a srác nevére rákeresünk.