A csajozásnak egy külön modern válfaja az SMS-ben levezényelt csajozás, ami állítólag egyre népszerűbb, hiszen kevésbé ciki a telefon 160 karakteres üzeneteiben frappáns-ciki felszedő szövegeket küldözgetni, mint ugyanezeket a béna dumákat élőben egy lány/nő szemébe mondani.

Ha az SMS-ben csajozás tényleg olyan népszerű, mint ahogy azt mondják, akkor igen hasznos ez a gyűjtemény, ami 10 remek példát ígér arra, hogy mit kell egy férfinak a telefonba bepötyögnie, ha ki akar csikarni egy randit egy nőtől. Itt találtuk az angol nyelvű listát, alább megpróbáljuk a 10 üzenetnek a lehető legjobb magyar verzióját megosztani önökkel, de így csak még kínosabbak, mint eredeti nyelven. Zárójelben összefoglaljuk, hogy melyik üzenetet milyen helyzetre ajánlják. Vajon van olyan 18 éven felüli személy, aki tényleg küld ilyen szövegeket?

  1. Kérlek, te is mentsd el a számomat, mert nekem már megvan a tiéd. (Valakinek, akit éppen csak megismertünk, ha ki szeretnénk deríteni, érdeklődik-e).
  2. Addig nem mozdulok el a telefon mellől, amíg vissza nem írsz. (Az angol eredeti a lélegzet visszafojtásával fenyeget, de magyarul az talán kicsit túlzásnak hangzik. Talán ez is, mindenesetre elvileg azt ki lehet egy ilyen üzenettel mutatni, hogy komolyak a szándékaink.)
  3. Azt szeretem a legjobban az SMS-eidben, hogy nem a szádból, hanem a szívedből jönnek. (Kicsit vicces, kicsit romantikus, érzelmekre koncentrál, ami valószínűleg bejön a nőknek.)
  4. Elmentettem a csengőhangod, számomra ez az egyetlen szerelmes dal, ami létezik. (Kommentelőnk fordítása, köszönjük, már megint!)
  5. Amikor kapok tőled egy SMS-t, mindig elképzelem, hogy milyen lenne hallani, ahogy ezt mondod nekem. (Ettől állítólag minden nő hanyattvágja magát, annyira jólesik majd neki tudni, hogy a férfi ennyit és ilyen intenzíven gondol rá.)
  6. Legyél ezen a címen este 8-kor. (Ez konkrét randikérés, ultimátum formájában, amit az adott nő jó esetben a férfias határozottság jelének fog venni, és bejön majd neki a dolog hirtelensége és izgalma. Természetesen a címet oda kell írni a végére. Nem e-mail-címet.)
  7. Mentsd el a számomat, és a névhez írd azt, hogy “a pasim”. (Elég rámenős, de azt mondják, SMS-ben egy férfi ennyit megengedhet magának.)
  8. Megint eszembe jutottál, de amíg nem találkozunk még egyszer, csak az SMS-ekkel kell beérnem. (Hogy érezze, hogy rá gondolnak, és hogy beleegyezzen egy randiba.)
  9. Küldök egy linket a szívemhez, ha te is küldesz egyet a tiédhez. (Innen kicsit problémás továbblépni, ha a csaj igent mond rá, de ha igent mond rá, akkor nyilván ő is érdeklődik, tehát nem kell annyira félni a beégéstől.)
  10. Amikor kapok tőled egy SMS-t, mindig nagyot dobban a szívem. (Talán érdemes emellett - vagy helyett - valami kicsit konkrétabbal előállni, de állítólag aki “édes”, az így fejezi ki, hogy mennyire érdekli a másik.)