A Smartdate nevű amerikai társkeresőnek 1,2 millió regisztrált tagja van, és a website őket invitálta nemrégiben egy kérdőív kitöltésére. A felmérésben arra kérdeztek rá, hogy kinek hány szexuális partnere volt már életében, és az adatokat a válaszolók keresztnevével vetették össsze. Ebből az derült ki, hogy a legmagasabb, 10,2-es átlagról a Vanessák számoltak be, míg a legjobb tíz között a további sorrend Angela, Tamara, Diana, Sheila, Lydia, Jessica, Megan, Emma és Renée. Feltűnő, hogy a 10 név közül 7 a-ra végződik.

A legkevesebb partnere a nők közül a Dorothyknak van, náluk az átlag csak 1,3. Hátulról a tizedik helyezettek az Emilyk, a kettő között csökkenő sorrendben pedig ezek a nevek vannak: Helen, Susan, Mary, Faith (jelentése “hűség”), Heather, Shirley, Michelle és Jean.

Megnézték azt is, hogy a férfiak közül kik szexelnek a legkevesebbet, és ezzel az Edwardoknak szolgáltak egy igen rossz hírrel és egy 1,1-es átlaggal. Az Edward (érdekes, hogy pont így hívják Robert Pattinson szexre nem hajlandó karakterét is a Twilightban) után a következő nevek jönnek: Dylan, Frank, Jason, Grant, David, Philip, Harry, Brian és Bruce.

A férfiak egyébként átlagosan 5,2 partnerről számoltak be, de a legtöbb nőt a Chrisek fektetik le: 11,3-et. A legtöbbet szexelő további 9 férfinév: Charles, Matt, Dennis, Luke, Steve, James, Marcus, Jack és Thomas. Ahogy a nőknél az A végződés volt a leggyakoribb, addig a férfiaknál az a szembetűnő, hogy az S-re végződő keresztnevűek számolnak be a legtöbb szexuális partnerről. A felmérésről készült grafikon nagyban itt is megtekinthető. Kíváncsian várjuk olvasóink tapasztalatait a-ra végződő nevű nőkkel és s-re végződő nevű férfiakkal kapcsolatban.