Már két éve létezik egy szerkentyű, amivel egymástól távol levők simogathatják egymást virtuálisan. A találmány persze japán fejlesztés, és ugyanebből az országból érkezik most egy újabb eszköz, amivel csókolózást imitálhat két személy, akkor is, ha éppen nincsenek együtt. A távsmárolókon a partner nyelvét egy kicsit meghajlított, szívószálra emlékeztető cső helyettesíti, ami annak megfelelően forog, hogy a másik hogyan mozgatja a saját készülékén levő pálcikát a saját nyelvével.

A szinkronban tekergő szívószálak állítólag majdnem olyan érzést keltenek, mintha a vonal túlsó végén levő személlyel csókolóznánk, bár a fenti videón a Kajimoto Laboratórium képviselője bevallja, hogy azért van még mit finomítani a rendszeren, hogy a forgáson kívül más is visszaadja a nyelvespuszi bizsergető érzését.

További távlatokat nyit meg a távsmároló számára az a fícsör, hogy a készülékkel egy-egy csók adatait rögzíteni is lehet, majd a csókot újra lejátszani. Amint arra a videó helyesen felhívja a figyelmet, a rajongók körében bizonyára nagyon népszerű lenne, ha egy sztár ezt kihasználva rögzítené a csókját, majd feltenné azt az internetre, és így mindenki kipróbálhatná, hogy milyen egy virtuális smárolás az adott celebbel.