Ma a vicces leánykérésekről szóló posztsorozathoz teszünk hozzá egy újabb darabot. Jobban teszi, aki ezt a szöveget nem is olvassa végig, hanem rögtön videónézéssel kezdi, a kisfilm ugyanis magáért beszél, sok magyarázat nem kívánkozik hozzá.

A lényeg mindenesetre annyi, hogy a srác - Matt - testvére elhívja a célszemélyt moziba, ahol a beharangozók között egyszer csak egy furcsa trailer jelenik meg a vásznon, amelynek szereplői között a lány - Ginny - felismeri barátját és édesapját. Utóbbi éppen áldását adja az előbbinek a leánykéréshez. A meglepetésként készített kisfilm mellett a fenti videó a lány reakcióit is mutatja - az akciót annyira részletekbe menően tervezte meg a fiatalember, hogy szinte hihetetlen, hogy ez valóban így össze lehetett hozni. A közönségben egyébként állítólag rengeteg családtag ott volt, meg persze kb. száz idegen.

Az ötlet egyébként nem teljesen eredeti, hiszen láttunk már ilyet a britektől, de a két évvel ezelőtti alsógatyás-mozis verziónál most mindenképpen komolyabb volt a kivitelezés. És ha már a leánykérésnél tartunk, nézzük, hogyan reagál egy hasonló kérdésre Rafael Nadal és Steffi Graf.