A brazil származású, de Skóciában élő Elaine Davidson már 2000 óta a világ legtöbb piercingjével rendelkező nőjének számít, pedig tíz éve, amikor a Guiness hitelesítette a rekordot, még csak 462 helyen volt a teste átszúrva (ebből 192-szer az arcán). Ezt a számot idénre a hétezer köré tornászta fel, website-ján az áll, hogy februárban 6925-nél tartott. A sok piercing mellé most beszerzett egy férjet is, ennek az örömteli eseménynek a fotói láthatók a galériában.

A menyegzőt Edinburgh városának házasságkötő termében tartották meg tegnap. A menyasszony egy ahhoz képest szinte hagyományosnak tekinthető fehér ruhát választott, bár az öltözékének részét képezte egy lepkeszárnyakra emlékeztető, furcsa fejdísz is. Persze jó sokáig kell nézegetni a képeket ahhoz, hogy az ember tekintete a ruhára tévedjen, Davidson agyonpiercingelt és zöldre festett arcának látványával ugyanis viszonylag nehéz betelni (vagy nehéz hozzászokni, ha így jobban tetszik).

Az önmagában is bizarr esküvőt még hihetetlenebbé teszi, hogy az extremitásokért rajongó 46 éves nő férje egy hatvanon túl járó, erősen őszülő és kopaszodó, minden tekintetben átlagos úriember lett, aki csak egyetlen fém kiegészítőt visel az arcán: egy szemüveget. Kattintson valamelyik képre a teljes galériáért!