Idén tavasszal indult az amerikai Mobbed című reality-műsor, amiben flashmobokkal lepnek meg gyanútlan áldozatokat. Először csak egy részt készítettek belőle, de az annyira sikeres volt, hogy most újabb 8 részt rendelt belőle a Fox. Ennek az első résznek a legemlékezetesebb részlete egy lánykérést mutat be, így nem maradhat ki ebből a blogból.

A menyasszony a hosszadalmas, de annál giccsesebb részlet elején semmit sem sejt az egészből, sőt, a műsor készítői egy jelenetet rendeznek a beavatott férj és egy színésznő segítségével, hogy a barátnő tényleg ne sejthesse, mi következik. Szegény lány éppen féltékenyen szomorkodik, amikor egyszer csak dalra fakad az őt vigasztaló rendőr, majd a dalba lassanként az egész terem bekapcsolódik, zenészekkel és táncosokkal. A lánynak valószínűleg viszonylag hamar leeshetett a tantusz, hogy nem rögtönzésről van szó, hanem valami iszonyatosan precízen kitalált csapdába esett bele, aminek a végén végül barátja várta egy gyűrűvel.

Amint az a közel negyed órás műsorrészletből kiderül, a menyasszony annyira meghatódik, hogy azon is elfelejt megsértődni, hogy a szervezők biztosra vették, hogy igent fog mondani. Továbbra is keresni fogjuk minden idők legfurább lánykérését (eddig valószínűleg ez vezetett), de valószínűleg ezt a fentit egyhamar nem fogja senki überelni. Ha bírja a gyomra a magas koncentrációjú giccset, ezt mindenképpen nézze meg!