Tévedés azt hinni, hogy csak a mennyasszony szeretné élete legjobb formáját hozni az esküvőjén. A vőlegénynek ugyanez a vágya, még akkor is, ha nem vallja be. Íme néhány tanács az öltönnyel és a kiegészítőkkel kapcsolatban a brit Wedding Magazine összeállítása alapján.

1. Fehér öltöny

Jasper Conan angol divattervező szerint nem csak a mennyasszonyok kiváltsága a fehér ruha. Íme, a háromrészes fehér öltöny. A mi ízlésünknek nem felel meg annyira, önöknek mi a véleménye?

2. Szürke öltöny

Manapság inkább a szürke öltöny számít a legmenőbbnek (a galériában ilyet is mutatunk). Viseljük szürke nyakkendővel és mandzsettagombokkal.

3. Csillagvirág mandzsettagomb

A legérdekesebb ötlet Simon Carter híres-neves kiegészítői közül, a kék, csillagvirág kézelőgombok. Kiváncsi lennék, ki meri ezt felvenni.

4. Kék öltöny

Sápadtkék öltöny remekül illik a nyári estékhez, így a nyári lagzikhoz is. A vékony, csíkos pamutszövetből készült szerelés talán elsőre vadnak tűnik, de azért meg lehet barátkozni a gondolattal.

5. EKG gyűrű

Ötletnek nem rossz, de félő, hamar elterjed és állati ciki lesz egy idő után. Íme az EKG görbét idéző, gravírozott gyűrű Dominic Walmsley-től.

6. Virágos ing

De választhat a kedves vőlegény az esküvői dekorációhoz passzoló virágos inget is. Természetesen az adott virággal a gomblyukában.

7. Zsebóra

A Vintage divattal tért vissza a zsebóra az őt megillető helyre, a férfiak mellényzsebébe. Az ezüst változat remekül illik a melegen ajánlott szürke öltönyhöz.

8. Antik karóra

Ajándékozzon antik karórát egy leendő vőlegénynek! A régi óra mindenképpen menő, legyen bármilyen árfekvésű, de vigyázni kell, hogy fekete óraszíjhoz fekete övet és cipőt, barnához pedig mindenből barnát viseljünk.