Kate Winslettel közöl riportot a V magazin legutóbbi száma, és a lap interjújában olvasható egyik meglepő nyilatkozat internetes sikerkörútra indult. Az Oscar-nyertes színésznő eredetileg arról beszél, hogy mennyire szeret egy változatos kulturális életű nagyvárosban lakni, de aztán menet közben belekeveri a dologba 7 éves kisfiát meg a melegrandikat is.

Szeretek a városban lakni” - mondta Winslet a V-nek. “Örülök a diverzitásnak, amit a gyerekeim nap mint nap megtapasztalnak. Imádom, ahogy a gyerekek agya működik. Egyik nap odajön hozzám Joe, és azt mondja: ‘egyszer majd nekem is lesz barátnőm vagy barátom, kedvesem. Te melyiknek örülnél jobban?’ Erre én: ‘csillagom, ez teljesen csak tőled függ, és nekem ugyanolyan jó mind a kettő.’ De hogy ezt tudja! Ez nagyon nagy dolog.

A nyilatkozatban talán nem is az a legmeglepőbb, hogy Kate Winslet örül annak, hogy úgy látja, gyerekeit a környezetük elfogadásra és nem kirekesztésre szoktatja, hanem az, hogy a színésznőt kedvesemnek (angolul darlingnak) szólítja a kisfia. De a témát folytatva: nem minden celebszülő örülne ennyire, ha gyereke bejelentené, egyelőre nem zárja ki, hogy egyszer majd a saját neméből választ párt.

Az ön 7 éves kisfia ezt mondja: "egyszer majd nekem is lesz barátnőm vagy barátom. Te melyiknek örülnél jobban?". Ön mit válaszol?

A másik véglet Tracy Morgan, a 30 Rock (A stúdió) című vígjáték főszereplője, aki júniusban okozott botrányt azzal, hogy azt mondta, hogy ha a gyereke meleg lenne, akkor leszúrná. A 42 éves Morgannek három gyereke van, de ők nyilván szóba se mernék otthon hozni a témát, a fekete színész-humorista ugyanis azt mondta egy fellépésén, hogy ha a fia meleg lenne, és affektálva állítana haza, ahelyett, hogy férfias hangon beszélne, akkor “előkapna egy kést és halálra szúrná a kis niggert”. Kíváncsiak vagyunk, hogy olvasóink hogyan kezelnének egy olyan bejelentést, mint amit Kate Winslet kisfia tett, dícsérettel vagy késsel - ha van kedve, kattintson ön is egyet a szavazógépen, vagy íron nekünk emailt!