A mai posztban három egymástól független brit nő fogyását mutatjuk be. Nemzetiségükön kívül a közös csak annyi bennük, hogy mindhárman ötven kiló körül adtak le testsúlyukból, és hogy mindhármukról vannak előtte-utána fotóink. Ami szintén hasonló a három hölgynél: mindhárman azt mondják, érzelmi életükre is pozitív hatással volt ez a drasztikus változás, pedig különböző okokból kezdtek fogyózni. Nézzük őket egyenként!

Név, életkor: Shelley Lawrence, 27 éves

Ennyi volt: 120 kg Ennyit fogyott: 57 kg

Ennyi lett: 63 kg

Ezért kezdett fogyózni: a fenti zöld-fekete ruhát egy bulira vette fel, és a partifotó felkerült az internetre. A fénykép alatt a kommentelők fújoltak, valaki pedig Jabbához hasonlította a Csillagok háborújából, ez annyira rosszul esett neki, hogy úgy döntött, fogyózni kezd.

Amivé sikerült átváltoznia: életvidám, de túlsúlyos lányból vadóc és vékony partigörl lett belőle.

Így változott meg a magánélete: barátjával még túlsúlyosként ismerkedett meg hat évvel ezelőtt, Mark most azt mondja, nagyon bejön neki Shelley új alakja.

Név, életkor: Sally Adams, 31 éves

Ennyi volt: 114 kg

Ennyit fogyott: 53 kg

Ennyi lett: 61 kg

Ezért kezdett fogyózni: egy transzvesztita barátja elvitte burlesque stílusú táncórákra. Ez változtatta meg és adott neki önbizalmat, a mozgás segítségével sikerült ennyit fogynia.

Amivé sikerült átváltoznia: dagadt anyukából szexi táncosnő lett belőle.

Így változott meg a magánélete: két gyermekét továbbra is egyedül neveli, de egyelőre már az is nagy boldogság számára, hogy a tánchoz a vékony nőkre tervezett fűzőket is fel tudja venni, és hogy fel mer állni egy színpadra emberek elé hiányos öltözékben.

Név, életkor: Lesley Philips, 45 éves

Ennyi volt: 146 kg

Ennyit fogyott: 77 kg

Ennyi lett: 69 kg

Ezért kezdett fogyózni: úgy érezte, súlya miatt nem tudja élvezni a családjával közös szabadidős programokat.

Amivé sikerült átváltoznia: boldogtalan, elhízott anyukából boldog menyasszony lett.

Így változott meg a magánélete: évek óta együtt él élettársával, akitől már egy fia is született, de csak most, a fogyás után szánták rá magukat, hogy össze is házasodnak.