„A párna közös. Az ágy nem" - a mai poszot egy Pilinszky-vers parafrázisával indítjuk, a virtuális simogatás és a szintén japán távsmároló után ugyanis újabb kütyüt találtak fel, ami segít szerelmeseknek elviselni, ha külön kell tölteniük az éjszakát. A végigskype-ozott éjszakákat remekül kiegészítő készülék neve Pillow Talk, a Little Riot nevű brit cég találta fel, egy világító, párnahuzatba dugható betétből és egy gyűrűből áll, működését pedig a fenti videó mutatja be.

A lényeg: lefekvés előtt bele kell tenni a világító betétet a párnába és az ujjra fel kell húzni az érzékelős gyűrűt. A partnernek, aki munkája vagy egyéb ok miatt nem otthon tölti az éjszakát, illetve ha távkapcsolatról van szó, jó messze lakik, szintén van egy ilyen párnája és gyűrűje. Amikor az egyik fél befekszik az ágyba, a másik párnája hívogatóan világítani kezd. A hívásnak érdemes eleget tenni, mert ha a világító párnára hajtjuk a fejünket, élőben hallhatjuk, hogyan dobog partnerünk szerelmes, de magányos szíve.

Melyik a legjobb?

A szívverés hangja biztos roppant kellemes elalvást biztosít, és ettől tényleg olyan, mintha szerelme karjaiban tért volna nyugovóra az ember, de az már vitathatóbb, hogy az elalvást tényleg megkönnyíti-e, ha világít a párna. Ettől eltekintve az ötlet igazán jópofa, és talán nagyobb jövő áll előtte, mint a korábbi posztokban bemutatott két kütyünek. Kattintson vissza, nézze meg azokat is, aztán szavazzon, hogy melyik eszköz a legjobb a külön töltött éjszakák átvészeléséhez! Illetve ha már önnek is volt része távkapcsolatban, örömmel vennénk, ha megírná emailben a Randiblog címére, hogy Pillow Talk hiányában önnek és szerelmének hogyan sikerült átvészelni a külön töltött időszakot. Vajon segített volna a fenti találmányok közül valamelyik?