Miután három évvel ezelőtt elvált férjétől, Pauline Potter lett a világ legnehezebb nője, aki most valamivel több mint 330 kilót nyom. Ettől viszont exférje számára, aki egyébként csak 70 kilós, még ellenállhatatlanabb lett. Alex Potter nyilatkozatai a leggyönyörűbb szerelmi vallomásokkal vetekszenek most, hogy volt felesége még kövérebb és ezzel együtt még híresebb lett.

Amikor a férfi meghallotta, hogy volt felesége megszerezte a Guinness rekordot, visszasietett hozzá Sacramentóba. „A legtöbb nő azt hiszi, hogy azzal vonhatja magára az exe figyelmét, ha lead pár kilót, de nálam ez pont fordítva működött" - mondta a hölgy a Sunnak. „Azzal, hogy én lettem a világ legnehezebb nője, megint belém szeretett, és most azon dolgozunk, hogy rendbe hozzuk a kapcsolatunkat" - tette hozzá a 47 éves nő, aki az exférje állítása szerint még mindig bomba az ágyban.

"Nem tud járni, nem tud magától felöltözni, még a vécére se tud egyedül kimenni. Én viszont mindenáron szeretnék megint a szerelme lenni, és vigyázni rá" - nyilatkozta a férfi. „Hiányzott a szexuális életünk. Pauline nyomhatna akár 400 kilót is, minden nap szeretkeznénk, mert annyira jó. Az első nap, amikor újra összejöttünk, hatszor szeretkeztünk" - tette hozzá Alex, a szenvedélyes exférj. Mint mondta, hiába nehezebb a nő egyetlen lába is mint ő, találnak olyan pozíciót, amiben mindkettejük számára élvezetes a szex.

A pár Los Angelesben próbált újra életet lehelni a kapcsolatukba, és a Sunnak beszéltek arról is, hogy elég veszélyesek az együttléteik, mert összedőlhet alattuk az ágy, és egyikük akár súlyosan meg is sérülhet ettől. Pauline Potter pedig elmondta azt is, hogy többnyire a férfinak kell dolgoznia az ágyban, de hozzátette, hogy sokat segít, hogy 12 éves koráig tornázott, úgyhogy nagyon hajlékony.

Potterék 2003-ban házasodtak össze, amikor a nő Phoenixbe utazott a fiával, hogy a férfival és az ő fiával lakjanak. A kapcsolatuk elég szegényes volt, úgyhogy Pauline Potter 2008-ban beadta a válókeresetet, és visszament a fiával Sacramentóba. Ezután elkezdte tömni magát gyorskajákkal, sütikkel és tortákkal. A nőre a fia, Dillon felügyelt, főzött rá, fürdette és vitte mindenhova, mivel az asszony egyedül nem tudott kikelni az ágyából.

Pauline Potter végül elhatározta, hogy változtat az életmódján, mielőtt végképp rámenne az egészsége a kövérségre, úgyhogy felhívta a Rekordok könyvét. „Arra jutottam, hogy nyilvánosan meg kell aláznom magam, hogy segíthessek magamon" - magyarázta Potter. A világ korábbi legkövérebb nőjéhez hasonlóan ő is elhatározta, hogy lefogy, ő azért, hogy exférjével közös gyereket vállalhassanak. „Az a célom, hogy leadjak 90 kilót, utána pedig megműtettem magam, hogy újra tudjak járni, és ne legyek másokra utalva."