Nem lehet manapság könnyű új internetes társkeresőt bevezetni, hiszen van belőlük már épp elég, ráadásul az emberek inkább oda regisztrálnak, ahol már sokan vannak, hiszen minél több a felhasználó, annál nagyobb az esélye, hogy megtaláljuk közöttük az igazit. Az újonnan indított társkeresők pontosan ezért hatalmas hátrányban vannak: miért menne valaki egy olyan oldalra, ahol csak párszáz potenciális partner között válogathat, ha máshol százezres nagyságrendű a felhasználók száma?

A kérdésre megvan a válasz, az amerikai YouLoveMe.com szerint egyvalamiért átmennek az emberek egy új társkeresőre: pénzért. Az oldalt ráadásul kizárólag középiskolásoknak és főiskolai-egyetemi hallgatóknak szánják, akik talán kevésbé tapasztaltak a piramisjátékhoz hasonló hálózatok terén, viszont nagyobb szükségük van pénzre és több mindenre hajlandók. A website ismertetője szerint a felhasználók egy bizonyos tagsági pontrendszer alapján kaphatnak pénzt az oldaltól, és pontokat azzal lehet szerezni, ha meghívót küldünk egy barátunknak, és az illető regisztrál is.

De nem csak a piramisjátékra emlékeztet egy kissé a rendszer. A reklámszöveg szerint azok a tagok, akik egy adott hónapban a legtöbb pontot gyűjtik, „pénzt kapnak a randizásért”. Persze nem ez az első olyan társkereső, ami mintha már-már a prostitúcióról szólna, de mindezt barátbeszervezős rendszerben, főleg diákoknak ajánlva megcsinálni mindenképpen merész. A YouLoveMe.com mindezt ráadásul még azzal is megfejeli, hogy a profilba videót is helyezhetnek el magukról a felhasználók - nem nehéz kitalálni, hogy a férfijúzerek milyen típusú videókat várnak majd.