Volt már több esküvős-fogyós sztori is ebben a blogban, az egyikben például egy hölgy azzal segítette a diétát, hogy olyan esküvői ruhát vett magának, ami kövéren nem ment volna rá. Csak a legkézenfekvőbb módszerre nem volt eddig példa, ezért pont kapóra jön ez a brit pár: a legegyszerűbb, ha a menyasszony és a vőlegény együtt fogyózik. Ehhez persze az kell, hogy mindketten túlsúllyal kezdjék meg a kapcsolatot, és itt pontosan erről volt szó.

A vőlegény, a 27 éves John Butler 145 kiló fölött volt, ebből kb. 48 kilót adott le, így 97 kilósan állt az oltár elé. Menyasszonya, a 25 éves Kate azonban még elképesztőbben teljesített az esküvő előtti diéta során. Persze muszáj volt igyekeznie, hiszen eredetileg még férjénél is többet nyomott, 152 kilóig felment a testsúlya. Ezt sikerült pont a felére letornásznia, így csak 76 kilót nyomott, amikor kimondta az igent. Így ketten összesen egy és egy negyed mázsától szabadultak meg. Nem semmi.

Butlerék egyébként egy internetes társkeresőn találtak egymásra, de Kate csak azután mert regisztrálni, hogy testsúlyából már 25 kilót leadott. John volt az első ember, akivel összekerült az oldalon, és a kapcsolat rögtön működött. Az első randevún egy étterembe mentek, Kate erről azt meséli, hogy a lehető legegészségesebb ételt rendelte. Innentől kezdve együtt folytatták a fogyókúrát.

A galériában fotóról megtekinthető, még novemberben tartott esküvő után az USA-ba mentek nászútra. Korábban állítólag mindketten gyorskajákon éltek, előszeretettel gyrosoztak és hamburgereztek, de most már azt mondják ők is, hogy ketten egyszerre könnyebb fogyni, hiszen egymást segítették, támogatták a diétázásban. Ha még nem tette volna, kattintson a fotóra!