A világnak azon a felén, ahova mi is tartozunk, az esküvőhöz hozzátartozik a fehérbe öltözött menyasszony. Nem gyakran gondolunk arra, hogy a világ másik felén azonban nem fehérben szokás férjhez menni, de ez már a harmadik olyan Randiblog-poszt, amelyben fehérmentes egzotikus esküvői divatot mutatunk.

Először Karacsiból kaptunk fotókat, majd Jakarta különleges fejdíszekkel ékesített menyasszonyait mutattuk be. A nem fehér menyasszonyi ruhákat bemutató posztsorozatot most van alkalmunk folytatni.

A mai galéria anyaga megint Pakisztánból érkezett, ezúttal azonban az ország második legnagyobb városában, Lahorban rendeztek esküvői divathetet, természetesen több tervező részvételével. A galériában három designer munkái láthatók, volt, aki csak menyasszonyokra tervezett, másnál vőlegények is feltűntek a kifutón, európai szemmel szintén nagyon szokatlanul öltöztetve.

Amint azt a balra látható kép is mutatja, most teljesen fekete ruha is van a nőies, egzotikus, de mégis végtelenül elegáns öltözékek között, amik európai szemmel annak ellenére gyönyörűek, hogy itthon elképzelhetetlen, hogy valaki ilyen ruhában álljon az oltár elé.