Még az év legelején figyelmeztettük olvasóinkat, hogy beindult a Rondarandi.hu, a magyar rondák társkeresője. Ezen volt, aki felháborodott, de távolról sem mindenki. Ma kaptuk a hírt a Rondaranditól, hogy máris megvan az első olyan jegyespár, akik náluk találtak egymásra. Több kapcsolat is szövődött már az oldalon, de Niki és Karcsi voltak az elsők, akik már el is jegyezték egymást.

Nikivel való megismerkedéséről így írt Karcsi a Rondarandi.hu-nak: „teljesen véletlenül bukkantam rátok, egy buszon felejtett újságcikk révén. Eszembe sem jutott, csak pár nap múlva, hogy regisztrálhatnám magam, mivel nagyon megtetszett az ötlet, hogy azoknak is lett ilyen oldaluk, akik az átlagnál kissé félszegebbek. Bár most már tudom, hogy véletlenek nincsenek, mivel meg is találtam életem párját. Szó szerint a Jézuska hozta, még ilyen gyönyörű karácsonyi ajándékot nem kaptam. Napra pontosan egy hónapra rá kértem meg a kicsi kezét, és (mert figyeltem) boldogan igent mondott. Idén meg is szeretnénk pecsételni ezt a varázst hivatalos egybekeléssel.”

A fényképen is látható szerelmesek beszámolójából az is kiderül, hogy az első megismerkedést 10 órás csetmaraton követte, majd egy hónappal később az oldal nevéhez híven egy nem túl romantikus helyen került sor az eljegyzésre: a Nyugati aluljárólban. Karcsi ugyanis a nyugati aluljáróban egy presszóban kérte meg a pincért, hogy amikor legközelebb Nikivel együtt jár ott, hozzon ki egy pezsgőt és két poharat, a pohárban a gyűrűvel. De mint tudjuk, ilyenkor nem a helyszín számít, hanem az, hogy Niki igent mondott.

Karcsiról egyébként még olyan adatok derültek ki, hogy 39 éves, szakács végzettségű, de jelenleg más területen dolgozik. Nagyon jó humora és beszélőkéje van, amire példaként íme egy idézet tőle: „akkor tudod, hogy ő az igazi, amikor azt mondod, hogy „m" a másik meg befejezi, hogy „mákostészta””. Szerény, picit visszahúzódó, nyitott és őszinte személyiség. Nagyon szereti a nála pár évvel fiatalabb Nikit, rengeteg figyelmet kap tőle. Niki szociális területen dolgozik, kedves, ragaszkodó, nagyon sok szeretet tud adni annak, aki megérdemli, annak az egy valakinek, akire ő is nagyon régóta várt.