A mai poszt képösszeállításában egy tragikus sorsú brit család látható, ahol az édesapa, Tom Cooper gyógyíthatatlan rákos beteg. A 25 éves férfi állapota olyan rohamosan romlik, hogy már nem képes dolgozni (korábban épületkarbantartó volt), sőt, barátnőjének, Tammy Dale-nek is ott kellett hagynia állását egy körömszalonban, mivel kedvese folyamatos ápolást igényel. A párnak két kislánya van, egyikük négy, a másik másfél éves múlt, de a szülők nincsenek összeházasodva.

A Facebookon tették közzé, hogy nagyon szeretnének egy igazi esküvőt, mielőtt a gégerákban szenvedő férfi állapota még rosszabbra fordul, de sajnos már nem engedhetnek meg maguknak egy lakodalmat. Erre a barátoktól elkezdtek beszállingózni a felajánlások, és négy hét alatt összejött egy komplett esküvő, a facebookos ismerősök összesen húszezer font, azaz több mint hétmillió forint értékben tettek felajánlásokat.

Az akcióba a barátok és rokonok után idegenek, sőt, üzletek is beszálltak önkéntes alapon, így a Dale-Cooper házaspár ingyenesen kapja az esküvői helyszínt, a fogadást, limuzint, öltönyöket, lovaskocsit, fotózást, virágokat, sőt, még a tortát is. Az egyik legdrágább dolog a menyasszonyi ruha szokott lenni, Tammy Dale ezt is ingyen választhatta ki egy helyi kereskedő kínálatából. A pár most nagyon hálás mindenkinek, aki segített nekik, és lelkesen készül a nagy napra, amire így kb. száz vendéget hívhattak meg.