Egy 40 éves amerikai nő mindig is szeretett volna egy randit egy rendőrrel, egy ittas délutánon végül rászánta magát, és nekilátott a dolog megszervezésének. A vonzó rendőrt sikerült ugyan lakásra csábítania, de a terv további része csődöt mondott, az asszonynak nem jött össze a rendőrös randi, a romantikamentes letartóztatásnak meg nem örült.

Az Altoona Mirror tudósításában Monica M. Barnhartként megnevezett nő kocsijára egy másik gépjárművezető hívta fel a rendőrség figyelmét. Az asszony a két sáv között csalinkázott, hol 130 km/h sebesség fölé gyorsítva, hol befékezve és hatvanra lelassítva. A rendőrség, pontosabban egy Thomas Laskey nevű járőr hamarosan a szabályokat megsértő jármű nyomába eredt, és követte azt egészen addig, amíg a kocsi le nem parkolt egy ház elé.

Ekkor a rendőr azt figyelte meg, hogy az autóból kiszáll egy zöld felsős nő, és bemegy a házba. Ennek láttán Laskey is kiszállt, odament a házhoz és becsöngetett. Meglepetésére Barnhart hiányos öltözékben és két szál sárga rózsával a kezében nyitott ajtót - a zöld felsőt ugyan nem vette le, de alul csak bugyi volt rajta. A nő rögtön indokolta is helyzetet, azaz a rózsákat: azt mondta, hogy ő rendőrökről szokott fantáziálni, és az elképzelt szituációhoz a rózsák is hozzátartoznak. Ezért azokat nyomban átnyújtotta a nyilván roppant vonzó egyenruhás férfinak.

A járőrnek az asszony által elképzelt koreográfia szerint itt valószínűleg azonnal elő kellett volna kapnia a, khm, gumibotját, de Laskey ehelyett csak azt válaszolta, hogy nem kér virágot, viszont megjegyezte, hogy Barnhartból dől a piaszag. Erre a nő egy számunkra átláthatatlan logikát követve azzal replikázott, hogy dehát ez a ház nem is az övé, amire a rendőr egy ideig azt gondolta, hogy Barnhart betört a házba, de később kiderült, hogy nem ez történt, mert a rendőrfétises nő ismerte a ház tulajdonosát.

Laskey ekkor utasította a hölgyet, hogy vegyen nadrágot, aztán letartóztatta, majd bevitte az őrsre, ahol kiderült, hogy a vérében a törvény által megengedettnél négyszer több az alkohol. Az incidensre március 20-án, 13 óra 45 perckor került sor, ami megerősíti azt az igazságot, hogy a kedd délutánok nem kedveznek az egyenruha-fétises romantikának.