Népszerűségének csúcsán teszteltük bő két évvel ezelőtt a Chatroulette nevű véletlenszerű videós csetoldalt, és akkor azt a következtetést vontuk le, hogy annyi férfi vetkőzik rajta, hogy attól még szórakoztató ugyan lehet, de ismerkedni nem lehet rajta. Mint kiderült, ami nekünk nem sikerült, az a mai poszt képein látható párnak igen. Alex és Siobhan Rodgers azt állítják, hogy ők az első házaspár, akik a Chatroulette-en jöttek össze.

A londoni srác és a michigani lány 2009 novemberében mentek fel egyszerre, egymásról nem tudva a Chatroulette-re, de nem zavarták őket a folyamatos péniszvillantások, amik később az oldal népszerűségének hanyatlását okozták. A Chatroulette programja véletlenszerűen sorsolta ki egymásnak a későbbi szerelmeseket, akik úgy ismerkedtek meg, hogy egyszer csak videócsetes kapcsolatot létesített közöttük a honlap. Ilyenkor az első benyomás alapján az ember általában rögtön megnyomja a Next (Kérem a következőt!) gombot, de a 23 éves lány és a 28 éves fiatalember azonnal megtetszettek egymásnak, és beszédbe elegyedtek.

A website-on keresztül hat órán át beszélgettek - Londonban ekkor már hajnalodott -, majd elkérték egymás elérhetőségét, hogy ha a véletlenszerűen létrejött kapcsolat megszakad, ők továbbra is tudjanak kommunikálni. Majdnem fél évig tartott az internetes távkapcsolat a Skype-on és a Facebookon keresztül, majd 2010 áprilisában érkezett el a pillanat, amikor a srác úgy döntött, Amerikába utazik, hogy végre élőben is találkozhassanak.

Alex Rodgers állítólag rögtön szimpatikus volt Shioban családjának, és persze ami a legfontosabb, magával Shiobannal is működött a kémia élőben. Újabb pár hónap elteltével a lány otthagyta a munkahelyét Amerikában, és átköltözött Londonba, a távkapcsolatból így lett rendes kapcsolat, a rendes kapcsolatból pedig nemrég házasság lett. Ezzel úgy tűnik, Rodgersék lettek az első olyan házaspár, akik a Chatroulette-en ismerkedtek össze. Nézze meg fotóikat a képösszeállításban!