Ma egy olvasói levélből idézünk, a szerzőjét Konrádnak kereszteltük át. Konrád a szánalmas szakításokkal kapcsolatos posztra reagálva írta meg az alábbi történetet, igaz, ebben nem is szerepel olyan szánalmas hazugság, mint amilyenekről akkor írtunk. De ez azért nem baj, mert helyette van benne szexfüggő szerető, agresszív főnök és megkönnyebbült férj - Konrádnak a jelek szerint egy percig sem volt esélye unatkozni, amíg ezzel a nővel volt együtt. Ha ön is megírná nekünk legbizarrabb kapcsolatát, ne habozzon, a Randiblog címén mindig várjuk a jó sztorikat!

Egy vidéki önkormányzatnál dolgozott. A csaj teljesen dinka volt, és mint kiderült, durván szexfüggő is. Állítólag éppen válásban volt a férjétől, akitől évek óta külön élt. Mint hamarosan kiderült, mániákus hazudozó volt, és szerintem személyiségzavaros. Mindenkit szidott, aki közös ismerősünk volt. Rémmeséket adott elő az agresszív, erőszakos főnökéről, akiről kiderült, hogy évekig a szeretője volt, a férjéről, és nagyjából mindenkiről, aki élt és mozgott.

Pozitív rész, hogy amilyen jelentéktelen kinézetű nő volt, olyan elképesztő szexuális vággyal rendelkezett. Plusz, embertelenül álszent is volt, minden vasárnap ott ült a templom első sorában, acélos és megkérdőjelezhetetlen erkölcsi szoborként.

Természetesen egy szó nélkül tűnt el, és soha többet nem vette fel a telefont ez a drága asszony. Pedig addig minden hétvégén találkoztunk, vagy ő jött, vagy én mentem hozzájuk. Főztem is neki, bemutatott az egész családnak, a gyereke is imádott. Még parkettát is javítottam, ami ahhoz képest, hogy milyen ügyetlen vagyok és lusta, hatalmas dolog volt.

Utolsó hétvégén náluk voltam, az egész családjának főztem, a gyerekkel játszottam, a barátnője gyerekének a szülinapján varázsló voltam - az exemnek meg non stop szexuális kiszolgálója. Naponta 3-4 alkalommal kívánta a szexet. Amikor megemlítettem, hogy így 40 felé ez nem fog sokáig menni, akkor felháborodott, és elkezdett üvölteni, hogy ezért találták ki a Viagrát, ne legyek már gyerek, ha impotens vagyok, menjek dokihoz...

Amikor ő eltűnt, megtalált a válásban levő férj az egyik internetes oldalon, és figyelmeztetett, hogy ő is azt hitte, megfogta az Isten lábát, amikor összejött a feleségével, de már számolja a napokat, mikor lesz már végre a válása!"