Nálunk jobban senki nem szereti a bizarr lagzikat, úgyhogy kisebb késéssel, de hatalmas lelkesedéssel ezúton tudósítjuk olvasóinkat, hogy megvolt az első esküvő a Kopimista Egyházban - ennek az örvendetes eseménynek a videója, illetve fotói láthatók ebben a posztban. Azért nem meglepő, ha önnek a kopimista szó nem mond semmit, mert egy viszonylag új kezdeményezésről van szó, most januárban ismerték csak el Svédországban hivatalosan a fájlcserélésben (azaz a határtalan kopizásban) hívők egyházát.

A kopimisták a napokban Belgrádban tartottak egy konferenciát, és ezen egy esküvőre is sor került: a vőlegény olasz volt és narancssárga hajú, a menyasszony pedig román és kúp alakú melle volt az esküvői ruhájának. Őket a fájlcserélés egy maszkos papja adta össze egy agyonmatricázott laptop mögül, a Kopimista Egyház missziójának vezetője, bizonyos Isak, pedig az egyik tanú volt volt.

A kopimisták abban hisznek, hogy mindig mindent meg kell osztani, ahogy a menyasszony és a vőlegény is vállalták, hogy a kopimista házasságban mindenüket meg fogják osztani egymással (kivéve ezt a ruhát, remélhetőleg). A kopimizmus üzenetének szellemében most akkor mi is megosztjuk önökkel az esküvő fotóit és videóját, sok boldogságot kívánva az ifjú párnak.