A fenti videón egy amerikai fiatalember, bizonyos Craig Dershowitz folyamodik a nézőkhöz, pénzért. Azt mondja, kisebb-nagyobb összegekért cserébe rengetegféle szívességet tud felajánlani ismerősei segítségével. A pénze azért fogyott el hirtelen, mert egy pere van folyamatban, aminek még nincs vége, de már eddig is 60 ezer dollárt, azaz több, mint 13 millió forintot emésztett fel. A per tárgya kutyaelhelyezés: Dershowitz exe ugyanis lelépett Knuckleszal Kaliforniába.

Knuckles egy beagle-mopsz keverék, és távolról sem ő az első háziállat a világtörténelemben, aki szakítás utáni kutyaelhelyezési per tárgyává válik. Itthon egy hasonló ügyből verekedés lett, Amerikában csillagászati összegeket felemésztő per. Dershowitz azt mondja, csak vissza szeretné kapni hűséges kutyáját, de azért nyilván arról is van szó, hogy visszavágjon gyűlölködő exének, aki képes volt ebestül lelépni a szakítás után.

Hogy Dershowitz, aki egyébként 34 éves és egy képzőművészeti kiállítóteremben dolgozik Manhattanben, miből gondolja, hogy egyértelműen őt illeti a kutya, az nem világos - ugyanis barátnőjével együtt voltak már(/még), amikor két éve Knuckles úgymond megérkezett a családba.

De meggyőződésében semmi sem ingathatja meg, és folytatja a harcot barátnője ellen, még akkor is, ha esélyei nem túl jók, amennyiben ez a harc a pénzről szól: mert miközben ő máris felélte megtakarításait, exének idő közben lett egy gazdag kaliforniai pasija, aki simán tud ennyit költeni egy perre, így direkt egyre srófolják felfelé a perköltséget, hogy Dershowitz belebukjon. Ha szeretne ön is adakozni, kattintson ide.