A Facebook egyre gyakrabban szolgál válóokkal, rengeteg olyan sztorit hallottunk eddig, ahol valakit a közösségi oldalra posztolt dolgai buktattak le. A mai történet érdekessége, hogy itt nem az a baj, hogy mi került fel a Facebookra, hanem az, hogy mi nem. A Deccan Chronicle nevű lap egy olyan indiai párról tudósított, ahol a feleség azt sérelmezi, hogy ott, ahol a kapcsolati státuszt lehet megadni, férje két hónap után sem állította át a Facebookon, hogy már házas.

Az Aurangabad nevű városban élő pár esküvőjére két hónappal ezelőtt került sor, az indiai hagyományoknak megfelelően úgy, hogy az ifjú párnak a két család megállapodása szerint kellett összeházasodnia, randizás, romantika, vagy főleg szerelem nélkül. A 28 éves feleség két hónap után családjogi bírósághoz fordult problémájával, amire a férj azt válaszolta, hogy csak feledékenység volt az egész: amióta házas, még nem jutott eszébe felmenni a Facebookra.

A férfi állítja, hogy most, hogy látja, hogy feleségének ez ilyen fontos, hajlandó azonnal változtatni a státuszán, vagy ha az jobb, kész magát teljesen törölni a Facebookról. A feleség azonban hajthatatlan, azt mondja, ezek után már nem bízik a férjében, aki ki tudja, miket csinál az asszony háta mögött. A családjogi bíró meglehetősen bölcsen nem utasította el az ügyet, de tárgyalni se kezdte: arra utasította a párt, hogy hat hónapig vegyenek részt párterápián, hátha sikerül megbeszélniük a sérelmeket.