A fenti videó egy kansasi lakodalmon készült, és amint azt mindenki tudja, aki ismeri az Óz, a nagy varázslót, Kansasban nem ritkák a tornádók. De amíg Dorkáék azonnal a pince felé vették az irányt, amint meglátták a forgószél tölcsérjét a láthatáron, ez az ifjú pár nem rezelt be, hanem elkezdtek fényképezkedni a tornádókkal a háttérben - ugyanis egyszerre több is vonult éppen arrafelé.

Más az esküvői fotókhoz-videókhoz valami gyönyörű vízparti tájat, romantikus kastélyt, hangulatos várromot, esetleg lebegő szívekkel kidekorált nyírfaligetet választ háttérnek, ezt a lagzit úgyis cowboy-stílusban tartották, ehhez pont jól illett a fenyegető színű ég és az egymás után vonuló forgószelek látványa.

A sztorit természetesen egy kansasi hírcsatorna tálalta először, a KSN.com, de a Daily Mailnél az esküvői fotókat is meg lehet nézni. A tudósításokból az is kiderül, hogy az ifjú párt Caleb és Candra Pence alkották, és a menyasszony nem is kansasi, hanem nebraskai, ennek megfelelően ekkor látott életében először tornádót.

Ezt nyilatkozta a háttérben vonuló forgószelekről: „akkor láttam meg őket, amikor jöttünk ki az esküvőről, ránéztem a páromra, és megkérdeztem, hogy csináljunk-e valamit”. A válasz nemleges volt, a tornádók ugyan hatalmas pusztítást végeztek, de szerencsére az esküvő helyszínétől kb. 12 km-re haladtak el. Így a násznépnek nem kellett a pincébe menekülnie, hanem különleges alkalmuk nyílt a fotózásra-videózásra.