Susanne Eman, akivel már foglalkoztunk itt a randiblogban elhatározta, hogy ő lesz a világ legkövérebb nője, és a mágikus  730 kilót szerette volna elérni. Céljától sajnos egyre messzebb kerül, mert a mostani rekorder közel ötszáz kilóval tartja a csúcsot , Eman pedig folyamatosan fogy.

Az viszont talán kijelenthető, hogy ő jelenleg a legkövérebb menyasszony. Jelenleg 235 kiló, úgy látszik, nála a szerelem nem hízást, hanem fogyást okozott, pedig direkt egy szakáccsal jött össze, aki szent feladatának tekinti, hogy tömje a nőt. Mindenesetre ez egyelőre nem sikerül neki, viszont a napokban jött az újabb hír, hogy Eman és vőlegénye, Parker Clack összeházasodnak.

Az esküvői ruhát 13 méter selyemből varrják a teljesen értelmezhetetlen méretű, 9XL-es nőnek, ami rengeteg. Viszonyításképpen, egy férfi öltönyhöz nagyjából 3 méter anyag kell. A ruhát egy amerikai tévéműsor keretében felhajtott tervező készítette a nőnek, mert magától nem tudta volna összehozni, hogy legyen szép esküvői ruhája.

A legtöbb menyasszonnyal ellentétben Eman nem fogyással, hanem óriási kalóriabombákkal készül a nagy napra. Az utolsó ruhapróbája előtt például egy 12 tojásos rántottát nyomott be. De általában pancake-et, gofrit, tócsnit, sültkolbászt és steaket szokott enni, amit természetesen szakács vőlegénye készít.

Amíg a hétszáz kilóra gyúrt, étrendjét rengeteg chipsszel, pizzával, rágcsálnivalóval és sütivel egészítette ki, de egyelőre úgy tűnik, nem járt sikerrel.