Melissa Stetten, egy nem túl ismert modell és Brian Presley, egy nem túl ismert színész együtt utaztak repülővel. Ez nem túl érdekes. Presley megpróbálta felszedni a modellt. Ez már kicsit érdekesebb. Presleynek felesége van, ráadásul erősen hívő keresztény. Így már kezd egészen érdekes lenni. Stetten az egész akciót Twitteren közvetítette. Lent közöljük Stettner üzeneteit a fordításokkal együtt. Nagyon szórakoztató.

Itt ül mellettem Brian, a színész a gépen, és a Kurt Russellel közös szerepéről, valamint a spirituális meggyőződéseiről beszél.

Brian most arról beszél, hogy ő egy művész, és hisz abban, hogy minden okkal történik, például az is, hogy mi most egymás mellett ülünk a repülőn.

A következő bejegyzést Stetten már törölte, de a történeti hűség kedvéért idézzük:

Brianen jegygyűrű van. Megkérdeztem, hogy van a felesége, azt mondja, csak azért van rajta gyűrű, mert tetszik neki. Persze, Brian.

Brian nyilvánvalóan egy őszinte fickó Oklahomából, aki 19 évesen szerepet kapott egy McDonald's-reklámban, aztán Isten átvette az irányítást.

Brian utálja a beszűkült gondolkodású embereket, de szereti a művészeket a szakmájában, és a köztünk lévő egyoldalú beszélgetést "kollaborációnak" nevezte.

Brian egy tanyán nőtt fel, nagyon konzervatívak voltak a szülei, de a véleménye a melegházasságról az, hogy (alszik).

Brian az imént azt mondta, hogy "ahogy mi most itt ülünk, és arról beszlünk, honnan jöttünk, az olyan, mint egy isteni beavatkozás". Az, beavatkozás.

Brian megkérdezte, mivel foglalkozom. Mondtam, hogy modellkedem. Azt mondta, "szeretek hozzám hasonló művészekkel találkozni".

Brian most fejezett be egy filmet Matthew McConaugheyval, aki nagy hatást gyakorolt a színjátszására, mert McConaughey is olyan kisvárosi srác, mint ő.

Azt mondja, hat hónapig járt jegyben, de már szakítottak. Itt más twitterezők azt javasolták neki, kérdezzen rá, hogy mi a helyzet a két gyerekével.

Brian azt mondja, egy másik színésznőt is eljegyzett, de nem működött a dolog, mert nem illettek össze.

Úristen! Megivott 3 Heinekent, és tök részeg. Józan? Aligha.

Éppen most tettem tönkre Brian Presley életét Twitteren?

Tette fel végül Stetten a kérdést magának. Presley egyelőre nem reagált, de biztos nem érzi jól magát a történtek miatt. A saját twittere alapján nem is tud róla, hogyan járt.