Megvan már a világ legbénább esküvői videója és a világ legízléstelenebb menyasszonyi ruhája, hát most a fenti videón mutatjuk azt a jelenetet, amely valószínűleg megérdemli a világ legkínosabb menyasszonyi bevonulása címet (legalábbis akkor, ha a véletlen baleseteket leszámítjuk). Vannak ezek a félig viccesnek szánt esküvői táncok, ez is valami olyasmi, csak itt ének van tánc helyett és nem a lagzi során, hanem a templomi szertartás nyitányaként, de a legnagyobb baj, hogy a hölgy ezt az egészet szemlátomást véresen komolyan gondolja.

A menyasszony, amint belép a templomba, azonnal mikrofont ragad, és előad egy 2006-os Christina Aguilera-számot, a címe The Right Man. A kis performansz akkor lenne igazán kínos, ha a lánynak nem lenne egész jó hangja, de ha nem lenne egész jó hangja, akkor valószínűleg nem osztották volna meg a videót a világgal. De úgy tűnik, a fiatalasszony annyira büszke hangi adottságaira, hogy azt hitte, mindenki elájul majd, ha megnézi a videót. Hát végülis így is lett.

Ön szerint?

A férj láthatóan zavarban van, és kényszeredett mosollyal próbálja megfogni menyasszonya kezét, de a szemérmetes ara teljesen el van foglalva a díváskodással, azt meg fél kézzel ugye nem lehet. A dal egyébként pontosan erről a szituációról íródott, arról, hogy mi jár egy menyasszony fejében, amikor bevonul az esküvőjére. Kár, hogy a számban menyasszonyként az oltár előtt éneklő Aguilera-klón igazából nem is annyira leendő férjének vall szerelmet, hanem a lakodalomból hiányzó édesapának olvas be igen keményen („apám nincs mellettem”, „nincs kire támaszkodnom”, „egész életemben a könnyeimmel küszködtem”, „a jövő majd helyrehozza apa és gyermeke széttört emlékeit”, „leszámolok a múlttal, mert végre találtam egy rendes férfit”).

Reméljük, hogy a videón éneklő lány édesapja tényleg nem volt jelen ezen a szertartáson - lehet, hogy azért töltötték fel a klipet az internetre, hogy az örömapa innen értesüljön lánya esküvőjéről és dühéről. Talán jobb is, hogy nem tudjuk.