Olvasónk, a 33 éves Zita osztotta meg velünk elég meredek történetét: a fogtechnikusként dolgozó, elvált nő több évvel ezelőtt kettős életet élt, mert nem tudott, illetve nem is akart választani két pasi között. Így történt, hogy havi egy alkalommal a német barátjával volt közös otthonukban, amikor pedig a férfi nem volt Magyarországon, Zita a másik pasijával lakott, miközben egyik élettárs sem tudott a másikról. Nem ez az első történetünk olyanokról, akik egyszerre két szeretővel kavarnak, ha önnel is előfordult már ilyesmi, nyugodtan írja meg a sztorit a Randiblog email-címére!

"Thomast egy szórakozóhelyen ismertem meg, mondhatni, hogy szerelem volt első látásra, két hét után ezt be is vallottuk egymásnak, és egy évig folyamatosan együtt éltünk. Aztán úgy alakult, hogy a munkája miatt neki vissza kellett mennie egy időre Németországba, de ezt meg tudtuk úgy oldani, hogy havi egy alkalommal hazajárt hozzám, vagyis a közös otthonunkba.

Itthon egyedül eléggé magányosnak éreztem magam, és kicsit haragudtam is Thomasra, hogy nem tudta úgy intézni a dolgait, hogy mellettem maradhasson. Így jött a képbe Jani, aki szöges ellentétje volt Thomasnak, de pont emiatt szerettem belé. Vagyis belé is. Janinak egyetlen kikötése volt: szakítsak a pasimmal, csak így volt hajlandó velem lenni. Én viszont képtelen voltam erre, sőt, igazából meg sem fordult a fejemben ez a megoldás. És mivel Thomas külföldön dolgozott, Janinak pedig volt saját lakása, egyszerű volt a dolgom.

A cuccaim többségét átvittem Janihoz két hónap elteltével, vagyis vele is elkezdtem a közös életet, miközben, amikor Thomas itthon volt, a közös lakásunkban voltam vele. Ilyenkor Janinak mindenfélét kitaláltam: a barátnőmnél alszom, a szüleimhez utazok vidékre, vagy épp egyszerűen csak magányra van szükségem. Hol az egyik pasimmal, hol a másikkal éltem együtt úgy, még csak fel sem merült bennük a gyanú.

Voltak egyébként meredek helyzetek: egy alkalommal úgy alakult, hogy Janival az én lakásomban aludtunk. Reggel a szokottnál korábban ébredtem, és valami megmagyarázhatatlan, furcsa érzés lett rajtam úrrá. Meg sem reggeliztünk, úgy indultunk el onnan, mondtam neki, hogy majd menet közben bedobunk valamit. Nem sokkal később csörgött a telefonom: Thomas volt az, meg akart lepni, így hazajött, de már nem talált otthon. Mint kiderült, tíz perccel kerültük el egymást. Ha nem ébredek fel, ha ott reggelizünk Janival, Thomas ránk nyitott volna, és simán lebukok.

Aznap este visszamentem a lakásba Thomashoz, és a szárítón észrevettem Jani alsógatyáját és zokniját. Szerencsére Thomas nem a részletek embere, így fel sem tűnt neki, gyorsan el is pakoltam a fiókba ezeket. Még a reggel volt elég meredek, amikor a fürdőszobából kiszólt nekem, hogy karórája minden bizonnyal beesett az ágy alá, legyek szíves, nézzem már meg, tényleg ott van-e. Ott volt. Azzal a használt óvszerrel együtt, amit Jani elfelejtett kidobni.

Ez volt az a pont, amikor kicsit besokalltam és éreztem, hogy ez így nem mehet tovább, be kell fejeznem ezt a dolgot, és választanom kell, mielőtt lebukok, és mindkét pasimat elveszítem. Végül Thomas mellett maradtam, azzal az ultimátummal, hogy feladja a németországi melóhelyét, és itthon keres munkát.

A kettős életem azóta sem derült ki, és szerintem már nem is fog, hiszen ennek már sok-sok éve, Jani pedig azóta jó messzire, külföldre költözött, és nem is tartjuk a kapcsolatot."