Épelméjű nők számára megalázó, ha aktuális vagy épp expartnere meggyanúsítja azzal, hogy direkt esett teherbe, függetlenül attól, hogy a férfi nem akart soha tőle gyereket, ám az alábbi beszámolókból kiderül, bizony, még mindig vannak olyanok, akik azt hiszik, ezzel a módszerrel meg lehet fogni egy pasit. A történetek vizuális típusoknak nem ajánlottak, anélkül is abszurd az egész.

Óvszert lyukaszt

Emőke már hatodik éve él pasijával se veled, se nélküled kapcsolatban. Nem azért, mert nem szeretik egymást, csak a barátja iszonyúan ragaszkodik a függetlenségéhez, holott már lassan negyven éves lesz. „Viszont lassan már én is annyi leszek, és ahogyan azt mondani szokták, a biológiai órám ketyeg, cselekednem kellett” – magyarázta Emőke. „Gyereket akarok, ha kell, egyedül is felnevelem, de ismerem annyira Robit is, hogy bár pillanatnyilag erősen tiltakozik, és hallani sem akar a dologról, ha terhes lennék, mellettem és a baba mellett állna. Ezért is döntöttem úgy, hogy belevágok, anélkül, hogy a pasimmal ezt megbeszélném.

Igen ám, csak hát a gondok ott kezdődnek, hogy Robi tisztában van azzal, hogy nem szedek fogamzásgátlót, ezért mindig gumit használ. Leitatni se lehet annyira, hogy ezt elfelejtené, bármennyire is részeg, még az elején sem teszi be, nem bízik az előváladékban sem. Szóval, maradt a gumi, amivel kibabrálhattam, ám azt meg mindig ő vette és ő hozta hozzám, úgyhogy ez a dolog is egyfajta felvezetést kívánt: azt hazudtam neki, hogy egyik ismerősöm ingyen szerzi valahonnan, nekem is tud hozni folyamatosan, Robinak majd nem kell venni.

Így nem volt feltűnő, hogy a gumik nálam vannak, már csak véghez kellett vinni a tervet. Pasim általában minden délután jön hozzám és együtt alszunk, én pedig minden nap felkészülten várom: kiszedem az óvszert a csomagolásból, ollóval kivágom a végét, majd visszateszem a csomagolásba. Az aktus előtt én vagyok az, aki előszedi a gumit, így Robi észre sem veszi, hogy az már fel van bontva, utána meg én vagyok az, aki lehúzza a farkáról, így arra sem jön rá, hogy lyukas. Körülbelül egy hónapja csinálom ezt, lassan már ideje lesz annak, hogy teherbe essek.”

Használt óvszert hasznosít

Sarolta Emőkével ellentétben nem annyira kreatív, ő a használt óvszerek specialistája lett annak érdekében, hogy teherbe essen pasijától:

„Szerintem jót tenne a kapcsolatunknak a gyerek, de ő még korainak találja a dolgot. Viszont biztos vagyok abban, hogy ha kész tények elé állítanám, nem ellenkezne. Óvszert használunk, így a gyógyszerrel sajnos nem tudok trükközni. A használt gumival viszont igen. Én szoktam levenni a péniszéről, és ügyelek arra, hogy egy csepp se menjen kárba, majd, míg letusol a szex után, fecskendővel felszívom az anyagot a kondomból, utána meg a hüvelyembe nyomom a tartalmát. Reménykedem a hatásban. De azt is tudom, ha ez kiderülne, a pasim megfojtana.”