A mai poszt főszereplői Sam Lloyd és Adrian Bowers. A brit pár fotóösszeállítása a fenti képpel kezdődik, bizarr és romantikus története pedig azzal, hogy 2003-ban mindketten beiratkoztak Bath egyetemére. A két bit diák itt felületesen megismerte egymást, de igazán kapcsolatba csak akkor kerültek, amikor egy év múlva, 2004-ben egy jótékonysági vetélkedőt szerveztek az egyetemen. A feladat az volt, hogy minél hamarabb el kellett jutni Angliából Párizsba egyetlen fillér elköltése nélkül. Mivel egy húsz éves lány egy ilyen útnak jobb, ha nem vág neki egyedül, Lloyd kénytelen volt egy fiút megkérni, hogy kísérje el. Nem ismerték még egymást különösebben, de megkérdezte Bowerst, ő meg igent mondott.

A frissen összeállt duónak támadt egy remek ötlete arra, hogy hogyan lehetne elérni, hogy autóstoppolva minél többen felvegyék őket. Llyod egy filléres üzletben túrt magának egy ronda menyasszonyi ruhát, Bowers meg vett egy olcsó öltönyt, és úgy álltak ki az országút mellé, mintha friss házasok lennének. Persze mindig rögtön megálltak nekik, a Csatornán is átvitték őket ingyen, és hamarosan Párizsban találták magukat. Itt turisták vettek nekik szuveníreket, sőt az Eiffel-toronyra is felvitték őket koccintani, mert azt hitték, tényleg szerelmespárról van szó, holott csak két diák próbált megnyerni egy fogadást.

Ami ráadásul nem is sikerült nekik, mert csodálatos módon valaki másnak még gyorsabban sikerült teljesítenie a távot, nyilván még nagyobb szerencséje volt a stoppolással. Mindenesetre a verseny jótékony célú volt, és a Lloyd-Bowers párosnak így is sikerült 200 fontot összeszednie erre a célra, sőt, saját maguk is gazdagodtak: hamarosan rádöbbentek, hogy szerelmesek lettek egymásba (lám, milyen furcsa szituációkban is lehet ismerkedni!). A közös álnászút után pár héttel Bowers ezt írta a Lloydnak a lány születésnapja alkalmából az üdvözlőlapra: „nem is kívánhatnék magamnak nálad kedvesebb, jobb fej lányt, ha egyszer tényleg megnősülök… lehet, hogy egyszer majd meg kéne ismételni ezt az egészet.

Innentől kezdve járni kezdtek, de nyolc évet töltöttek el együtt, mire úgy érezték, tényleg elérkezett az idő az esküvő és a nászút megismétlésére. Az igazi esküvőre a napokban került sor, erről is láthatnak képeket a fotóösszeállításban.