A fenti videó augusztus közepén került fel az internetre. A készítője a metrón filmezte a vele szembeülő barátnőjét, aki elég viccesen bóbiskolt ültében. A legjobb az egészben viszont az, hogy a csaj egy idő után álmában belekarol, majd hozzábújik a mellette ülő vadidegen férfihoz, aki persze döbbenten néz. A lány hamarosan szó szerint ráébred, hogy mit csinált, és gyorsan elengedi a férfit. A jelenet annyira szórakoztató, hogy már félmillió ember megnézte. A Daily Mailből úgy tudjuk, hogy ebben a félmillióban benne volt a férfi felesége is, aki egyáltalán nem vette poénra a dolgot.

Ön mit szólna, ha az ön párjához bújnának így hozzá egy vírusvideón?

A londoni metrón békésen utazó férfit Rakesh Nairnak hívják és egy indiai étteremben dolgozik főszakácsként. A felesége, Latha, a jelek szerint igen féltékeny típus, mert nem tudta poénra venni azt, hogy félmillió ember azon röhög, hogy a férjét egy vadidegen nő ölelgeti a földalattin. Nair ezt nyilatkozta feleségéről: „egyáltalán nem vette poénra a dolgot. Azt hitte, a lány kolléganőm vagy ismerősöm, és elkezdett vádaskodni”.

Azért persze válás nem lett a dologból, mint ahogy feltételezzük, hogy olvasóink jó része szintén nem akadna ki, ha egy ilyen videón szerelmét látná viszont, amint egy ellenkező nemű személy édesdeden belékarol és hozzábújik. Vagy mégis? Szavazzon, mondja meg, ön poénra venné-e a dolgot!