Egy szakítás után nincs olyan ember, aki ne lenne kíváncsi az okokra, miért is hagyta ott a másik fél. Ha nincs a kérdésre válasz, mindenféle teóriákat, összeesküvés-elméleteket gyártanak, pedig bőven vannak olyan esetek, hogy a legegyszerűbbnek tűnő dolog a kapcsolat végének az oka, ami egyben annyira szürreális is, hogy mindenkinek jobb, hogy nem közlik. Olvasói beszámolók következnek kopasz fejről, hülye röhögésről és Madonna életkoráról, amik az elhagyáshoz vezettek.

"Hülyén röhögött" - mindössze ennyi kellett Korinának ahhoz, hogy 24 évesen szakítson a pasijával, akivel emiatt nem is voltak együtt túl sok ideig. "Ez már az elején is feltűnt, aztán azzal nyugtattam magam, hogy egy idő után nem fog röhögni, mert úgyis depressziós lesz mellettem, de azt az időszakot már nem bírtam kivárni. Próbáltam kevésbé vicces lenni, de az se jött be, udvariasságból minden szaron nevetett. Annyira irritált, hogy pár hét után szakítottunk. Akkor azzal állt elő, hogy mindenféle falat emelek magam köré, meg szögesdrótokkal veszem körül magam, úgyhogy erre a dumára kamilláztam egy ideig, majd simán elmondtam neki, hogy nem az én lelki sérülésemmel van a baj, hanem a hülye röhögésével. Ez volt az egyetlen alkalom, hogy nem röhögött."

"Én 17 évesen azért szakítottam egy lánnyal, mert túl közel lakott. De annyira, hogy a lépcsőházunkban, és egyszerűen nem akartam, hogy bármikor betoppanhasson" - írta István, míg egyik olvasónk barátnője azért szakított a pasijával, mert összevesztek
azon, hogy Madonna valójában hány éves.

"Egyszer az adta meg a kegyelemdöfést több év után, hogy a srác kopasz volt, és arra gondoltam, mégse élhetek úgy, hogy nem túrok soha pasi hajába, márpedig ha ő marad a faszim, akkor így kell élnem" - elmélkedett Marianna. Ismerőse huszonévesen azért szakított, mert szerelmes volt a a fiújába, de az szakított vele. "Miután elhagyott, még aznap eldöntöttük, hogy mégis folytatjuk, mert mégis szerelmes belém. De annyira felmérgesített azzal, hogy képes volt kidobni, hogy három nappal később kidobtam. Nem bosszúból, három napig fortyogtam, és jól megutáltam."

Milyek a leghülyébb szakító ok?

"Az én lánykoromban még nagy divat volt a Denise című ifjúsági regény, azt bújtam folyamatosan. Amikor tizennégy éves koromban összejöttem az első fiúmmal, egyáltalán nem úgy csókolt, ahogyan azt én különböző részekben olvastam, úgyhogy egy hét után szakítottam is vele. Amúgy ez az ok a későbbiekben is előjött, no persze már nem úgy, hogy mert nem úgy csókolt, mint a Denise-ben, hanem, mert nem használta a nyelvét csókolózás közben. A vákumsmár igenis szakítós ok" - szögezte le története után Linda.

Kata pasija pösze volt, ami négy fal közt nem is zavarta, de amikor társaságban voltak, a haverjai mindig elfojtották a röhögést, amikor a srác beszélni kezdett. "Három hónap után feladtam, iszonyúan idegesített a helyzet. Amikor megkérdezte, mi az oka a szakításnak, persze teljesen mást mondtam. Elég hülyén hangzott volna, ha odalököm neki, hogy: mert pösze vagy. Pedig tényleg csak ennyi szépséghibája volt a dolognak."

Tudná folytatni a sort?

Ha ön is rúgott már ki valakit egy hasonlóan hülye okból, kérjük, írja meg a Randiblog címére! És ha már önt is rúgták ki egy hasonlóan hülye okból, kérjük, tegye ugyanezt!