Vannak férfiak, akik a csajozós dumára esküsznek, de olyanok is vannak, akik nem elégszenek meg a szavakkal, hanem a randikérés körítését is próbálják minél viccesebbé, szürreálisabbá vagy megdöbbentőbbé tenni. Olvasóink is kerültek hasonló helyzetbe: egyikőjüket például egy telefonfülképben lepték meg, míg egy másikat gruppenszex közben érte a váratlan kérdés. Ha ön is kért, vagy öntől is kértek már randit hasonlóan bizarr körülmények között, feltétlenül írja meg a Randiblog email-címére!

"Egyszer egy buszmegálló telefonfülkéjében csacsogtam épp anyámmal, amikor kopogott, majd rám nyitott egy srác a világ legközhelyesebb dumájával, hogy szerinte gyönyörű vagyok, csak ennyit szeretett volna közölni velem. De az egész szituáció annyira megdöbbentett, hogy alig bírtam folytatni a beszélgetést. A fiú természetesen megvárt, és perceken belül lebeszéltünk egy randit” - mesélte a 35 éves Lia.

A 40 éves Magdolna egy gasztronapra tartott épp a barátnőjével, amikor lelassított mellettük egy autó. "Azt hittem, ott lesz vége mindennek és fényes nappal, nagy járdaforgalom ellenére elrabolnak mindket, de csak egy 30 év körüli (én 17 voltam), villogóan fehér fogsorú pasi nevetett ki rám belőle, majd mutatta, hogy a következő utcánál lefordulnak, menjünk oda. Fogalmam se volt, mit akarhat, de szimpatikus volt, úgyhogy minden félelem nélkül tettük azt, amit mondott. Már kiszállt a kocsiból, amikor odaértünk. Kiderült, a telefonszámom kell neki. Próbáltam laza csaj lenni, és mivel abban az időben jöttek még csak be a mobilok, nekem persze még nem volt, mondtam neki, hogy megtalál a telefonkönyvben, így hívják apámat, ebben a faluban lakunk, ha akar valamit, tegyen is érte. Rávágta, hogy vagy elárulom a számot vagy beszáll az autóba. Nem hagyhattam elfutni egy ilyen jó és szemtelen pasit, úgyhogy naná, hogy megmondtam neki. Egyébként egy randi után az egészből nem lett semmi, mivel közöltem vele, hogy velem aztán nem lesz szex még jó ideig, mivel szűz vagyok, de az egész szitu pillanatról pillanatra megmaradt az emlékezetemben, olyan izgalmas volt."

"Én egy pesti szórakozóhely melletti kapuvégben hánytam épp, amikor odajött hozzám az a srác, akivel egész éjjel kacérkodtam, hogy haverjai már várják a taxiban, úgyhogy rohannia kell, és vágja, hogy nem ez a legmegfelelőbb pillanat arra, hogy randizni hívjon, de ha most nem teszi meg és nem kéri el a telefonszámomat, lehet, örökre szem elől veszítjük egymást. Még kidobtam pár rókát, aztán megadtam a számom, négy éve vagyunk együtt" - emlékezett vissza a 24 éves Míra.

"Gruppenszexre voltunk hivatalosak mindketten, de egyikünknek sem jött be a dolog, úgyhogy kimentük kajálni a konyhába, míg a többiek a nappaliban dugtak. Jót ettünk, jót beszélgettünk, majd visszaültünk a szobába nézni a többieket. Marcsi barátnőmet pont akkor próbálták fenékbe rakni, amikor a pasi hirtelen felém fordult és megkérdezte, nem lenne-e kedvem este elmenni vele mozizni. Erre nem lehetett nemet mondani" - írta a 34 éves Éva, aki szintén azóta is együtt van a fiúval, de már kerülik a gruppenszexet.