A mai posztban a képekben van a lényeg: egy brit férfi különleges jegygyűrűjét mutatjuk. Az ötletet sokan biztos szimpatikusnak találják majd, másoknak viszont nagyon nem fog tetszeni - akik nem szeretik a motorokat, azoknak biztosan nem. Dan Whitehouse ugyanis egy motorrajongó, és úgy döntött, hogy a jegygyűrűjére is a motorok kerekének mintázatát véseti fel. Ettől a furcsa ékszertől kicsit olyan érzése támadhat az embernek, mintha a 33 éves férfi nem is a feleségét, hanem szeretett motorját vette volna feleségül, érdemes az összes képet végignézni Whitehouse-ékról!

Önnek tetszik a gumiabroncs-jegygyűrű?

A fotók között van olyan is, ami magán az esküvőn készült, amire még tavaly került sor. A bulvársajtóig viszont csak most jutott el az ügy, ebből az alkalomból pózolt még egyet a férfi 9 évvel idősebb feleségével (Sarah Whitehouse 42 éves, a sajtófotók kedvéért megint menyasszonynak öltözött) és kedvenc Suzukijával.

A pár egyébként már nyolc éve együtt él, két kisfiuk is van, az egyik négy éves, a másik egy múlt. Azt szokták mondani, hogy a párok többsége hét év után válik el, nos, ők kivártak hét évet együtt, és csak azután házasodtak össze tavaly. A gumiabroncs-mintázatú gyűrű 1350 fontba került, ami nagyjából félmillió forint, és azt a pár kisebbik gyereke vitte oda a házasságkötésre. Amint az a fotókon is látszik, Whitehouse-né nem vállalta be a motoros jegygyűrűt, ő gumiabroncs helyett egy nőiesebb, kövekkel kirakott ékszert visel az örök hűség jelenként, de a motormániát egyebekben nem hagyták eluralkodni a lakodalmon, úgyhogy kivételesen nem lett a dologból hülyeesküvő.