Nem túl hangulatos a fenti házasságkötés helyszíne: egy igazán puritán, rideg és modern amerikai templomról van szó. Még nagyobb baj, hogy a szertartás kellős közepén egyszer csak kinyílik az oltár mögött rejtélyes célt szolgáló ablak, és megjelenik benne egy félmeztelen férfi, aki az utcáról tévedt be. Az esemény először viccesnek tűnik, de a háttérből hallatszó hangok szerint a férfi skizofrén, és azért egy mentális megbetegedésen kevésbé van kedve hahotázni az embernek. Szerencsére van két másik videónk, úgyhogy ha lejjebb görget, azonnal oldódni fog a hangulata.

Újabb esküvős retróvideót osztott meg ugyanis a British Pathé az 1930-as évekből. Egy korabeli filmhíradó egy amerikai esküvőről számolt be, ahol az ifjú pár egy oroszlánketrecben házasodott össze. Alább pedig egy szép érzelmes dalt lehet meghallgatni, amit zeneszcsabi71 írt, adott elő és töltött fel a netre. A címe az, hogy „Fizetni kell (Az el váltakról szól)”, és bizonyosak vagyunk benne, hogy egy dalszöveg-részletnél több nem kell ahhoz, hogy önt is meggyőzzük arról, hogy ezt a számot muszáj meghallgatnia: „Akit átvertek, tudja nagyon jól / Hogy a csalódás szörnyű dolog / Együtt szép az élet, minek a sok kudarc / Van, ahol béke van, és van, ahol harc

És a három furcsa videót most kivételesen megfejeljük egy tényleg jópofa és szexi-romantikus aprósággal. Leírni nem nagyon tudjuk, de talán jobb is, ha meglepetés lesz: kattintson ide!